Σπάραξαν πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη Δούμα, Σούρας και Σαπουτζάκη - Ανατριχιαστικές εικόνες

Ανείπωτος πόνος στο τελευταίο αντίο της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες στην Μάρθα Καραγιάννη το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, η οποία έφυγε από την ζωή περασμένη Κυριακή 18/9 σε ηλικία 82 ετών.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και απαθανάτισε τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν και βιώνουν οι κοντινοί της άνθρωποι με την απώλειά της, όπως για παράδειγμα η Ντόρα Δούμα, ο Δημήτρης Σούρας και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μάλιστα, σπαρακτικά είναι τα στιγμιότυπα που δείχνουν τους 3 φίλους της Μάρθας Καραγιάννη να στέκονται πάνω από το φέρετρό της και να ξεσπούν σε λυγμούς, ενώ συγκινητικά ήταν και τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για την αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιό.

Σπάραξαν πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγγιάνη Δούμα, Σούρας και Σαπουτζάκη

Σπάραξαν πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγγιάνη Δούμα, Σούρας και Σαπουτζάκη

Σπάραξαν πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγγιάνη Δούμα, Σούρας και Σαπουτζάκη 2

Σπάραξαν πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγγιάνη Δούμα, Σούρας και Σαπουτζάκη 3

Βαρύ το αντίο της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Καραγιάννη

Η καλλιτέχνιδα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και δυσκολεύτηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα. Αυτά που κατάφερε να δηλώσει για την Μάρθα Καραγιάννη ήταν:

«Kαθόμασταν, τρώγαμε, ονειρευόμασταν, με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη. Τα όνειρά μας δεν τελειώνουν ποτέ. Δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά την τελευταία φορά που την είδα ήταν στο κρεβάτι ξαπλωμένη...χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι. Η Μάρθα γύρισε πολλές ταινίες, κάναμε όνειρα μαζί. Να με περιμένει»/

Στην ερώτηση αν γνώριζε για την επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη να αποτεφρωθεί είπε:
«Δεν ήξερα για την τελευταία της επιθυμία, αλλά και εγώ αυτό έχω προγραμματίσει να με πετάξουν στη θάλασσα στην Κινέτα».