«Από τότε που την γνώρισα...» - Απαρηγόρητος ο πρώην σύντροφος της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου στην κηδεία της

Σπαρακτικά τα λόγια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Από τότε που την γνώρισα...» - Απαρηγόρητος ο πρώην σύντροφος της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλης Κωνσταντίνου στην κηδεία της

Η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με φίλους, συνεργάτες και συγγενείς να την οδηγούν στην τελευταία της κατοικία.

Συντετριμμένος, πέρα από την Ζωζώ Σαπουτζάκη, ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πως η «δικιά του Μάρθα» δεν είναι πια εδώ.

Τα συγκινητικά λόγια του πρώην συντρόφου της Μάρθας Καραγιάννη, Βασίλη Κωνσταντίνου

«Τι να σας πω. Να πω το αντίο στη Μάρθα Καραγιάννη είναι δύσκολο… Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να πω στη Μάρθα Καραγιάννη αντίο. Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ήταν ένας μεγάλος έρωτας που έγινε μία δυνατή φιλία, οικογένεια. Από τότε που γνώρισα τη Μάρθα έγινα πιο σοβαρός», είπε χαρακτηριστικά.

Συντετριμμένος και ο Σπύρος Μπιμπίλας

Είπε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» ο πρόεδρος του ΣΕΗ:

«Για μένα η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου, δύσκολα βρίσκεται, όχι αυτό που έχει αφήσει από τις ταινίες που είναι αναμφισβήτητο, αυτό που έκανε και δεν ήξερε ο κόσμος. Δηλαδή την φιλανθρωπία της, τη φιλοζωία της την αναζήτηση που είχε για το μετά, ότι έψαχνε σε βιβλία μεταφυσικής την απασχολούσε το τι θα γίνει μετά.

Ήταν μία από τις πιο επιστήθιες φίλες μου από τον ελληνικό κινηματογράφο, όταν ήμουν μωρό δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ, πήγαμε ταξίδια μαζί στο εξωτερικό ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου».

Και συνέχισε:

Mίλησα και πριν για την φιλανθρωπία της, άκουγε ότι κάποιος έχει πρόβλημα και έλεγε δώστε αυτά χωρίς να πείτε ότι τα δίνω εγώ». Αυτό που θα μου λείψει είναι το χαμόγελό της».

Τέλος για το γεγονός ότι θα εκφωνήσει τον επικήδειό της είπε:

«Mην με βάζετε να το κάνω αυτό, έχω εκφωνήσει πολλούς επικήδειους το ίδιο θα κάνω και για την Μάρθα».