«Ειπώθηκαν ψέματα που...» - Η ανάρτηση "καρφί" της Καίτης Γαρμπή μετά το εξώδικο σε εκείνη και τον Διονύση Σχοινά

Από το νυχτερινό κέντρο που ήταν να εμφανιστεί ο τραγουδιστής με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες μέρες με τον Διονύση Σχοινά μετά την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο ήταν να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη για φέτος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κέντρο έστειλε εξώδικο στον τραγουδιστή, αλλά και στη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10/9, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους. Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, η ιστορία αυτή φαίνεται πως δημιούργησε στον Διονύση Σχοινά νέα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει πολλά χιλιάδες ευρώ (δείτε εδώ συγκεκριμένο το ποσό). Ωστόσο, εξώδικο στάλθηκε και στην Καίτη Γαρμπή και ο λόγος είναι μία προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν καν λόγω της πανδημίας. Συμφωνήθηκε λοιπόν, να διευθετηθούν ταυτόχρονα και οι δύο υποθέσεις.

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με λόγια από ένα βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη περί ψεμάτων.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή μετά το εξώδικο

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», γράφει ο Μενέλαος Λουντέμης στο «Οδός Αβύσσου- Αριθμός 0».

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή μετά το εξώδικο 

Αυτή η τραγουδίστρια θα βρεθεί στο πλάι του Διονύση Σχοινά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα, στην εκπομπή Πάμε Δανάη του Mega, στο πλάι του Διονύση Σχοινά το επόμενο διάστημα θα βρεθεί η Demy. Η τραγουδίστρια έχει καιρό να εμφανιστεί σε πίστα μαζί με κάποιο γνωστό όνομα, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται να έχουν χημεία και να μπορούν να ''παντρέψουν'' τα στυλ τους, δημιουργώντας ένα καλό αποτέλεσμα.

Επομένως σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη, αναιρείται η είδηση της εκπομπής που τον ήθελε να κάνει ντουέτο με την Έλλη Κοκκίνου.

Η Demy θα είναι πιθανότατα η νέα συνεργάτιδα του Σχοινά