Δεν το είχε προσέξει κανείς - Η τεράστια αλλαγή στο λογαριασμό της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram μετά το GNTM

Tι θέλει να πει;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Δεν το είχε προσέξει κανείς - Η τεράστια αλλαγή στο λογαριασμό της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram μετά το GNTM

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, αφού μετά την πρεμιέρα του GNTM τη Δευτέρα 19/5, έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη, είτε αρνητικά, είτε με αποθεωτικά σχόλια. Η κριτής του ριάλιτι μοντέλων, την οποία δε θα δούμε στην επόμενη φάση, έκανε και μια μεγάλη αλλαγή στο Instagram της και συγκεκριμένα στην περιγραφή την οποία δεν είχε προσέξει κανείς.

Πάντως κάτι η εκκεντρική εμφάνισή της και τα χαρακτηριστικά φρύδια της, κάτι τα αγγλικά που πετάει στο πλατό και κάτι οι άγριοι τσακωμοί της με τους άλλους τρεις κριτές για το τι θεωρείται diversity και τι όχι , την έχουν κάνει τοπ θέμα συζήτησης. Η ευθύτητά της πάντως και τα ξεσπάσματά της δεν εκτιμώνται από όλους και κυρίως από της μάνατζερ της Ζωής, με την οποία είχαν μια κόντρα στην οντισιόν, με εκείνες να την κατακεραυνώνουν σήμερα το πρωί σε εκπομπή.

Η μεγάλη αλλαγή στο προφίλ της Χατζηπαντελή στο instagram μετά την οντισιόν

Η κριτής λοιπόν άλλαξε της τελευταίες μέρες την περιγραφή της στο Instagram σε «ζωολογικός κήπος». Δεν ξέρουμε αν είναι κάποια ''μπηχτή'' για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της ή για τα ξεσπάσματά της ή αν πρόκειται για κάποιο εσωτερικό αστείο, ωστόσο το μοντέλο παραξένεψε πολλούς με την κίνησή της.

Η Χατζηπαντελή άλλαξε την περιγραφή της στο ινσταγκραμ σε «Ζωολογικός κήπος»

Η Ραμόνα Βλαντή για παράδειγμα την αποκάλεσε πλαστική από πάνω μέχρι κάτω

Μία από τους σταθερούς επικριτές της Χατζηπαντελή είναι και η Ραμόνα Βλαντή, που για άλλη μια φορά δεν ''μάσησε'' τα λόγια της και έκανε το σχόλιο της για εκείνη που αναζητά φυσική ομορφιά ενώ έχει κάνει τόσες πλαστικές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε στα πρόσωπα που θεωρεί ότι ξεχώρισαν στις οντισιόν. Όπως δήλωσε, κατά τη δική της γνώμη, εκείνη που θα ήθελε να δει στο παιχνίδι είναι η κα. Τίτσα και η κοπέλα με τα μακριά φουντωτά μαλλιά που δεν ήθελε να τα ξυρίσει.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως η 47χρονη που το πρωί πηγαίνει σχολείο και το βράδυ εργάζεται στα απορριματοφόρα του δήμου Χαλανδρίου, δεν κάνει για μοντέλο.

«Δεν κάνει η κοπέλα αυτή. Αυτά που έχει περάσει στη ζωή της τα βγάζω στην άκρη. Δεν μπορεί να μην έχεις δεχτεί την Ιωάννα Μπέλα και να δεχτείς την κυρία, ήταν όλα ψεύτικα» είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης, για τη Σοφία Χατζηπαντελή κι εξήγησε πως έχει «πρόβλημα» μαζί της.

«Έχω θέμα μαζί της, γιατί ούτε αυτή είναι φυσική. Δεν μπορείς να είσαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω και να ζητάς φυσικότητα», εξήγησε κλείνοντας.