Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Ζητούν την παραίτηση παρουσιαστών γιατί δεν περίμεναν στην ουρά να την προσκυνήσουν

Σάλος στην Μεγάλη Βρετανία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ theroyalfamily
Instagram/ theroyalfamily

Μέσα από την εκπομπή, «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης (22/9) ήρθε στο φως μια είδηση από το Λονδίνο καθώς τις τελευατίες ημέρες αίσθησε έχουν προκαλέσει δυο παρουσαστές πρωινής εκπομπής όπου μεταξύ άλλων κατηγορήθηκαν από το κοινό όταν προσπέρασαν την ουρά η οποία ήταν προκειμένου να προσκυνήσουν ένας ένας την βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σατσίδη, οι δυο παρουσιαστές μπήκαν για τα καλά στο στόχαστρο μιας και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, 40.000 άτομα υποστήριξαν πως οι δυο παρουσιαστές οι οποίοι είναι και ιδιαίτερα γνωστοί, ζήτησαν την παραίτησή τους. (Δείτε εδώ πόσο κόστισε το μαύρο φόρεμα που έβαλε η Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ).

Όλες οι πληροφορίες για την παραίτηση παρουσιαστών γιατί δεν περίμεναν στην ουρά για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Από "χρυσάφι" η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ - Τα αστρονομικά μεγέθη που έγραψαν ιστορία

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιήθηκε χθες 19/9 και προκειμένου να καλυφθεί το κόστος όλων των ετοιμασιών διατέθηκαν πολλά χρήματα. Συγκεκριμένα, έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για το κόστος της κηδείας η οποία όπως φαίνεται ήταν πράγματι από... χρυσάφι.

Το κόστος της κηδείας Ελισάβετ Β’ υπολογίζεται σε:

  • 10.280.000 ευρώ
  • 2.000 προσκεκλημένοι
  • 10.000 αστυνομικοί

Η κηδεία της Ελισάβετ, η στέψη του Καρόλου και οι επερχόμενες αλλαγές, δηλαδή τα νέα χαρτονομίσματα, τα γραμματόσημα και οι σημαίες, κοστολογούνται στα 6,9 δισεκατομμύρια ευρώ.