Η αναφορά της Άννας Φόνσου στην «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου: «Δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει»

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αναφορά της Άννας Φόνσου στην «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου: «Δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει»

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, «Αυτός και ο άλλος» όπου θα προβληθεί την προσεχή Παρασκευή στην ΕΡΤ1, η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε για την «εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά σε απόσπασμα που έχει ήδη βγει στον αέρα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια αποκάλυψη και για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου

«Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο σπίτι του ηθοποιού και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητάνε φωτογραφίες. Αυτός ο κύριος Βασίλης ήταν πάντα εκεί, ο Γιώργος του έχει βαφτίσει τα παιδιά του. Αφού πέρασε ένας μήνας είπα στον Γιώργο ότι βάσει καταστατικού, δεν μπορούμε να φιλοξενούμε εδώ έναν άνθρωπο που έχει λεφτά. Ήρθε ο Φασουλής μαζί με αυτόν τον κύριο και τον πήραν.

Τον πήρα την άλλη μέρα και μου είπε “εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις Άννα μου” και του είπα ότι θα πάω αύριο. Και πήρα εκεί σε αυτό το ίδρυμα και μου είπαν ότι “έφυγε με τον κύριο Βασίλη και δεν είπαν πού πάνε. Προσπαθούσα να τον βρω και με πήρε αυτός ο κύριος Βασίλης, με έβρισε και μου είπε “μην ασχοληθείς ποτέ με τον Μαρίνο, που είναι και τι κάνει”. Δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει».

Ο άνδρας που είναι μαζί με τον Γιώργο Μαρινό πάνω από 40 χρόνια

Ο Γιώργος Μαρίνος εδώ και καιρό βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οποιονδήποτε άλλο συνάδελφο ή φίλο του, έχοντας πραγματικά εξαφανιστεί και απολαμβάνοντας την φροντίδα αγαπημένου του προσώπου.

Ο άνδρας αυτός διατηρεί σε απομόνωση τον 83χρονο σήμερα πρώην ηθοποιό και παρουσιαστή, με το μυστήριο να δείχνει να έχει λυθεί από ορισμένους ως προς το πού μένει, αλλά εκείνον να μην επιθυμεί να γίνει αυτό γνωστό στο ευρύ κοινό.

Θέλοντας, μάλιστα, να μάθει νεότερά του, η Άννα Φόνσου είχε ζητήσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τον φίλο της.

«Κάνω μία έκκληση στον άνθρωπο που είναι μαζί του να μας πει πού είναι, να τον βοηθήσουμε. Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει, αλλά δεν θέλει να μας πει πού είναι και πώς είναι. Αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι εγώ, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Βρήκα και κάποιους συγγενείς του Γιώργου. Ζει κάπου στη Γλυφάδα, Βούλα, αλλάζει σπίτια. Μια κοπέλα που τον περιποιόταν, μου είπε ότι.... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr