Καταιγιστικές οι εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού που κατηγορείται ο Στηβ Μιλάτος - Τι συνέβη;

Η πρόταση της εισαγγελέως Ρόδου

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως ο Στηβ Μιλάτος είχε κατηγορηθεί για βιασμό μίας νεαρής 21χρονης Αγγλίδας στην Ρόδο την οποία γνώρισε ενώ εργαζόταν στην υποδοχή καταστήματος υγειονομικού. (Δείτε εδώ την εξομολόγησή του για το διάστημα που πέρασε στο κρατητήριο).

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας dimokratiki.gr, ο πρώην παίκτης του Big Brother δικαιώνεται καθώς το στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου εισηγήθηκε να μην γίνει κατηγορία κατά του ίδιου.

Όλες οι πληροφορίες για την υπόθεση βιασμού που κατηγορείται ο Στηβ Μιλάτος

Η Εισαγγελέας προτείνει επίσης να καταργηθεί η ισχύς της υπ’ αριθμ. 42/22 Διάταξης της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Ρόδου, δυνάμει της οποίας επεβλήθησαν στον κατηγορούμενο οι περιοριστικοί όροι:

  • Της άπαξ εμφάνισής του στο πρώτο πενθήμερο εκάστου μηνός στο Α.Τ. του τόπου διαμονής του και
  • Της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ και να διαταχθεί η απόδοση της καταβληθείσας χρηματικής εγγύησης.

«Εμένα με ενδιαφέρει να αποκατασταθεί το όνομα του παιδιού μου»

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 27/5 η μητέρα του Στηβ Μιλάτου, πριν ακόμα ανακοινωθεί η τελική απόφαση.

«Έχω μιλήσει, τον είδα και έχει λυθεί το θέμα. Αύριο το μεσημέρι τελειώνουμε. Είναι σοκαρισμένος. Από τη στιγμή που η ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν υπάρχει βιασμός, για ποια κατηγορία μιλάμε; Η κοπελιά μιλά για έναν βιασμό. Τον ψυχολογικό βιασμό που έκανε στον άντρα μου και σε εμένα και στο παιδί μου, ποιος θα τον δει;

Εγώ παράτησα τη δουλειά μου και είμαι στη Ρόδο και ο άνδρας μου έχει 18 πίεση. Εμένα με ενδιαφέρει να αποκατασταθεί αρχικά το όνομα του παιδιού μου. Έχει ήδη αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει κατηγορία. Το τι θα κάνω από εδώ και πέρα σίγουρα έχει να κάνει με το κορίτσι αυτό. Για εμένα η ποινή σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι όμοια του βιασμού. Μπορεί στον ψυχολογικό βιασμό να μην υπάρχουν αμυχές που θα τις δει ο ιατροδικαστής, αλλά η πληγή που προκαλείται είναι τεράστια» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του μοντέλου.