Ξεκαθάρισε την θέση του για το J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - «Δεν υπάρχει παρεξήγηση με την Μπέσσυ Αργυράκη»

Όλα όσα ανέφερε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεκαθάρισε την θέση του για το J2US ο Γιώργος Ασημακόπουλος - «Δεν υπάρχει παρεξήγηση με την Μπέσσυ Αργυράκη»

Στο πλατό της εκπομπής, «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/9) ο Γιώργος Ασημακόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την «παρεξήγηση» που έχει γραφτεί μεταξύ του ίδιου και της Μπέσσυς Αργυράκη για το J2US (δείτε εδώ τί έχε συμβεί).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Την Μπέσυ την λατρεύω, την ξέρω σαν πελάτισσα, σαν φίλη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Μπέσυ με είχε προτείνει και μετά το κανάλι. Ο χαρακτήρας μου δεν έχει καμία σχέση με τη λέξη “βέτο”. Ποτέ δεν έχω ασκήσει βέτο, κυρίως σε νέα παιδιά που έχουν μπροστά τους μέλλον. Δεν θα ήμουν η αιτία να τους εμποδίσω εφόσον έχουν δρόμο προς την επιτυχία».

«Σε είχαμε για ξεπέτα» - "Κόλαφος" η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου

Το πρωί της Πέμπτης, (22/9) ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να τον αποχαιρετήσει γρήγορα θεωρώντας ότι θα υπάρχει άλλος καλεσμένος.

Φυσικά, λίγο νωρίτερα ο πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε και πάλι στο πλατό της εκπομπής όπου μεταξύ άλλων ο διάλογος που ακολούθησε μεταηξύ τους ήταν άκρως απολαυστικός. Δείτε επίσης εδώ πού θα τον βλέπαμε ωστόσο "ναυάγησε" για τα καλά η συνεργασία.

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν φεύγω».

Κατερίνα Καινούργιου: «Σε έδιωξα χωρίς να πρέπει. Νόμιζα ότι δεν σε θέλουμε κάτι άλλο. Σε είχαμε για ξεπέτα αλλά τελικά κάτσε
Γιώργος Ασημακόπουλος: «Δεν μου αρέσουν οι ξεπέτες», είπε με αστείρευτο χιούμορ.