Μάρθα Καραγιάννη: Μεταφέρθηκε στη Ριτσώνα για αποτέφρωση η σορός της

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε πένθος έχει βυθιστεί όλος ο ακλλιτεχνικός χώρος μετά από την είδηση πως σε ηλικία 82 ετών, η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (22/9) το τελευταίο "αντίο" στην σπουδαία ηθοποιό ειπώθηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρών (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» κατά το απόγευμα, η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη μεταφέρθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας καθώς ήταν και η τελευταία της επιθυμία.

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την αποτέφρωση της Μάρθας Καραγιάννη

Τα τελευταία λεπτά της Μάρθας Καραγιάννη πριν φύγει από τη ζωή

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση πως η Μάρθα Καραγιάννη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 82 ετών καθώς αντιμετωπιζε προβλήματα με την υγεία της. Συγκεκριμένα, η είδηση του θανάτου της επιβεβαιώθηκε από τον ψυχίατρο και στενό της φίλο, Δημήτρη Σούρα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δυστυχώς η Μάρθα έφυγε. Τα πράγματα έγιναν ως εξής. Γύρω στη 1 παρά τέταρτο, η Ντόρα η αγαπημένη της φίλη, η αδελφή της, το πιο δικό της πρόσωπο μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι βλέπει πως η Μάρθα δεν είναι πολύ καλά. Της είπα να μου μιλήσει, μου είπε «καλημέρα Δημήτρη».

Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Από τότε, είμαστε όλοι δίπλα και είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε μία μεγάλη πρωταγωνίστρια και για μένα μία σπουδαία φίλη, ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Η Ντόρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Αυτή δυστυχώς είναι η αναγγελία του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη».