Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός»

«Είναι τρομακτικό άνθρωποι να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και...»

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός»
NDPPHOTO
News 23.09.2022 00:24
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Βογιατζάκη η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον σπουδαιότερο Έλληνα ηθοποιό, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει αγωγή στο ΣΕΗ.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, με την έννοια ότι θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός. Οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε, είμαστε πάντα με τους ανθρώπους που δέχονται την κακοποίηση και πρέπει να το σταματάμε.

Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια και όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά η δικαιοσύνη που το έχει αναλάβει. Είναι τρομακτικό άνθρωποι να βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και άλλοι άνθρωποι να πηγαίνουν να τους δίνουν μια κλωτσιά για να πανσέ παρακάτω».

«Από τα 17 "παλεύω"...» - Συγκλονίζει η Σοφία Βογιατζάκη για την μάχη με τα κιλά της

Η Σοφία Βογιατζάκη, με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη (δείτε εδώ το τρέιλερ), παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, το απόγευμα της Τετάρτης 7/9, και μίλησε για το νέο σίριαλ, αλλά και για τον χαρακτήρα της στην πραγματική ζωή και την μάχη της με τα κιλά.

Μάλιστα, θέλησε να εξηγήσει μέσα από την αναφορά της στην εμφάνισή της και στο πόσο αδύνατη είναι ή πόσα κιλά έχει πάρει, το γεγονός πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με την υγεία πρώτα και μετά με την αισθητική. Έτσι, τόνισε και την αξία του ψυχολόγου.

«Ήμουν πάντα αυτό το γελαστό κορίτσι, αλλά παράλληλα ήμουν και πολύ ντροπαλό», είπε αρχικά και δήλωσε για τις σχέσεις της: «Δεν θα μπορούσα να υπάρξω με σύντροφο χωρίς χιούμορ!».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Από 17 ετών "παλεύω" με το θέμα των κιλών μου. Ποτέ δεν ήταν θέμα αισθητικής για μένα, αλλά θέμα υγείας. Ίσως πρέπει να πάω σε έναν ψυχολόγο για να με βοηθήσει με το θέμα των κιλών μου».

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Μιχάλης Ρέππας για να μου προτείνει το guest στο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" είπα αμέσως ναι! Είναι πάντα μεγάλη μου χαρά να δουλεύω με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται, που γράφουν, που δουλεύουν με τους ηθοποιούς. Όταν βλέπω κλήση τους, πριν καν μου πούνε τι δουλειά είναι, λέω ναι», κατέληξε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το αποκάλυψε περίπου 20 χρόνια μετά! - Ο λόγος που η Βογιατζάκη δεν ήθελε να πάει στο Όμορφος Κόσμος το Πρωί

Άκρως αποκαλυπτική η Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν με εμπιστεύομαι με...»

Share