«Μαίρη Μαίρη Μαίρη»: Για πρώτη φορά στον αέρα το τρέιλερ της νέας σειράς του MEGA

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μαίρη Μαίρη Μαίρη»: Για πρώτη φορά στον αέρα το τρέιλερ της νέας σειράς του MEGA

Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να ξεκινήσουν νέες σειρές μυθοπλασίας. Ανάμεσα στους σταθμούς που έχουν ποντάρει πως πρόκειται να τους δώσουν νούμερα τηλεθέασης είναι και το MEGA καθώς στον αέρα βγήκε πριν από λίγο το πρώτο τρέιλερ της σειράς, «Μαίρη Μαίρη Μαίρη».

Λίγα λόγια για τη σειρά του MEGA

Μια οικογενειακή κωμωδία που περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών με το ίδιο όνομα… Μαίρη. Κάθε μία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Απλές καθημερινές καταστάσεις που μας είναι γνώριμες, γίνονται στα χέρια των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου το υλικό για ένα σπαρταριστό σενάριο με χαρακτήρες της διπλανής πόρτας, απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που θα γίνουν viral. Μια ξεκαρδιστική σειρά από το συγγραφικό δίδυμο που έχει σφραγίσει την κωμωδία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο.

Σε τι ρόλους θα δούμε την Κατερίνα Ζαρίφη, τη Βάσω Λασκαράκη και την Νίκη Λάμη

Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν ,είναι πολλά υποσχόμενο και έχει από όλα! Κωμωδίες, δράματα, μυθοπλασίες...ότι θες! Η νέα κωμική σειρά ωστόσο που θα δούμε το φθινόπωρο στο Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», πρόκειται να αποτελέσει μία ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας και να μας χαρίσει πολύ γέλιο, μιας και τα γυρίσματά της έχον ήδη ξεκινήσει!

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, και παρότι έχουν ίδιο όνομα, δεν έχουν τίποτα άλλο κοινό και ζουν μία γνώριμη σε όλους μας καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) - Λίγο πριν την ηλικία των 40. Είναι εφτά χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν ένα παιδάκι πέντε ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) - Σαράντα και βάλε… Ζει με τον άντρα της και τα δύο της παιδιά. Νοικοκυρά που «τρώγεται» με την πεθερά της και τα λέει με τη φίλη της, Βιολέτα. Αγαπιούνται πολύ με τον άντρα της και έπειτα από 20 χρόνια γάμου πάνε μαζί για ντοκτορά στη συμβίωση.

Μαίρη (Νίκη Λάμη) - Περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο αλλά δεν βρίσκει. Τελικά, θα βρει δύο και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική ζωή της.