ALPHA: Ανάμεσά τους και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα - Ποια θα είναι τα ζευγάρια του J2US

Πρόσωπα που θα συζητηθούν σίγουρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ALPHA: Ανάμεσά τους και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα - Ποια θα είναι τα ζευγάρια του J2US

Στον αέρα θα βγει σε λίγο καιρό ο νέος κύκλος του J2US (δείτε εδώ την ημερομηνία) και οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις ετοιμασίες να γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος, ο Νίκος Κοκλώνης έχει "κλείσει" πολλά ενδιαφέρονται και πολυσυζητημένα πρόσωπα που θα πειραματιστούν και θα μοιραστούν μαζί μας τις... μουσικές τους ικανότητες!

Τα ζευγάρια που θα δούμε στο J2US

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μερικά από τα ζευγάρια που θα δούμε στον νέο κύκλο του J2US θα είναι:

Τα ζευγάρια που θα δούμε στο J2US

''Ο 4ος κριτής του J2US είναι...'' - Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη για την πιο πολυσυζητημένη είσοδο της χρονιάς

Καλεσμένος στην βραδιά του «Fashion TV Greece», βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης και όπως ήταν επόμενο όταν τον εντόπισαν οι δημοσιογράφοι, δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων για τις εξελίξεις στο J2us που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα. Όλα τα έχουμε μάθει πέρα από το ποιος ή ποια θα είναι εν τέλει ο τέταρτος κριτής, με τον Κοκλώνη να διευκρινίζει ότι το φύλο θα είναι θηλυκό.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι στα backstage θα δούμε για άλλη μια χρονιά την Κατερίνα Στικούδη, που ήταν η τελική επιλογή του Alpha έναντι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με τις δυο γυναίκες να μαλλιοτραβιούνται στον αέρα , αλλά τελικά κατέληξε στην Στικούδη.

Είπε λοιπόν στις κάμερες του «Happy Day»:

«Ο 4ος κριτής του J2US είναι γυναίκα», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», αλλά αρνήθηκε να πει οτιδήποτε άλλο για αυτήν.

Όπως είπε, διαβάζει πολλά δημοσιεύματα για τις φετινές συμμετοχές, όμως δεν θα αποκαλύψει ποια ισχύουν και ποια όχι. Ανέφερε όμως, πως ο ίδιος έχει ήδη ξεχωρίσει δύο ζευγάρια.

«Κάθε πρωί βλέπω διάφορα ονόματα που λένε ότι θα είναι στο J2US. Κάποια ισχύουν και κάποια όχι. Εγώ έχω ήδη δύο αγαπημένα ζευγάρια, δεν θα σας πω ποια είναι, αλλά δύο φαβορί τα έχω να ξέρετε» είπε κλείνοντας.