Αποκλειστικό: Τελικά σκοτώθηκαν για μια θέση στο J2us - Τι έγινε με Παναγιώταρου & Στικούδη

Πάνω που θα έκαναν μαζί εκπομπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Τελικά σκοτώθηκαν για μια θέση στο J2us - Τι έγινε με Παναγιώταρου & Στικούδη

Με τους καλύτερους οιωνούς είχε ξεκινήσει η σχέση της Κατερίνας Στικούδη με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιας και πριν από κάποιους μήνες, είχε ακουστεί έντονα πως οι δύο κυρίες θα αναλάμβαναν μαζί ψυχαγωγική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Το πλάνο αυτό ναυάγησε σχετικά γρήγορα, επομένως η κάθε μία ξεκίνησε να αναζητά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Κάπου εκεί μπήκε στο δρόμο τους το J2US. Από τη μία, η Κατερίνα Στικούδη ήταν ήδη από πέρυσι στα backstage του επιτυχημένου show ενώ από την άλλη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η περσινή νικήτρια.

Τους τελευταίους μήνες ακούγεται διαρκώς πως μία από τις δύο εντυπωσιακές κυρίες θα βρίσκεται στα backstage. Η κυρία αυτή, προς έκπληξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δεν είναι άλλη από την Κατερίνα Στικούδη.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έμαθε τα... ευχάριστα για τη Στικούδη, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε εκείνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το βράδυ της Παρασκευής (16/9), οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο event και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας δεν... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr