Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο αγαπημένος της Λάουρα Νάργες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χρήστος Σαντικάι: «Επειδή μου αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος, το μωρό θα πάρει το όνομά του»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες τις τελευταίες ώρες, μιας και έγιναν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο). Ο ίδιος μίλησε μάλιστα το πρωί της Παρασκευής 23/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε τον λόγο που θα βαφτίσουν τον γιο τους Αλέξανδρο.

Οι αποκαλύψεις του Χρήστου Σαντικάι για το μωρό του

Ο νεαρός τραγουδιστής μέσα σε όλα αποκάλυψε πως κανονικά το μωρό θα ερχόταν στον κόσμο την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ήρθε πριν μερικές ώρες με καισαρική, για αυτό και δεν επιτρεπόταν να βρίσκεται ο ίδιος μέσα στον χώρο.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το μωρό θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος, όχι επειδή ονομάζεται έτσι κάποιος συγγενής τους, αλλά γιατί του αρέσει σαν ηγέτης ο Μέγας Αλέξανδρος.

Το τραγούδι που αφιέρωσε στη Λάουρα Νάργες μετά τον ερχομό του παιδιού τους

Ο Σαντικάι είναι πλέον ένας ξετρελαμένος χαζομπαμπάς, και έχει δηλώσει με κάθε τρόπο την αγάπη του προς την σύζυγο και τον γιο τους. Το βράδυ μάλιστα ανέβασε και Instastory μέσα από το αμάξι του, όπου αφιερώνει στη Νάργες ένα ερωτικό τραγούδι για να της εκφράσει τα συναισθήματά του.

Νωρίτερα στις 22/9 η κάμερα του «Πρωινού μας» τον εντόπισε έξω από το μαιευτήριο, εκεί όπου σοκαρισμένος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τον ερχομό του γιου του, ενώ αποκάλυψε και το αν ήταν μέσα στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της γέννας.

Έγραψε στο story του στο Instagram:

«Μόνο με ένα δικό μου τραγούδι θα μπορούσα να στα πω… Σαν πυροτεχνήματα όνειρα και αισθήματα, όλα τα’ άλλα ασήμαντα. Αφιέρωμα από μένα για σένα» έγραψε ο Χρήστος Σαντικάϊ με τους ήχους του τραγουδιού «Πυροτεχνήματα» του Οικονομόπουλου να ακούγονται στο αμάξι.