Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Διόρθωση, ζητούνται κορόϊδα» - Η αντίδραση του Σίλα Σεραφείμ με την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

Έχει προκαλέσει χιλιάδες αντιδράσεις

«Διόρθωση, ζητούνται κορόϊδα» - Η αντίδραση του Σίλα Σεραφείμ με την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου
NDP Photos
News 23.09.2022 12:49
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πολλές και έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί με την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μέσω της οποίας αναζητά ηθοποιούς χωρίς αμοιβή. Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν δείξει έντονα την ενόχλησή τους κι ένας από αυτούς είναι και ο Σίλα Σεραφείμ.

Η αντίδραση του Σίλα Σεραφείμ με την αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου

Συγκεκριμένα, ο ίδιος πριν μερικές ώρες αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Διόρθωση, ζητούνται κοροϊδα ηλικίας 25/70».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 23/9 προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση (δείτε την εδώ).

Η αντίδραση του Σίλα Σεραφείμ με την αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου

Τα σχόλια της Ελένης Γερασιμίδου για την ανάρτηση του

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και σχολίασε την κίνηση του ηθοποιού ενώ ρωτήθηκε και η ίδια αν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

«Δεν θα ανταποκρινόμουν ποτέ σε μια τέτοια αγγελία, ούτε στα πρώτα μου χρόνια. Εύχομαι στον κύριο Βασιλόπουλο καλή σταδιοδρομία, τον είχα σε εκτίμηση. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Κανείς να μην πάει και για κανέναν λόγο.

Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο. Άλλο να παλεύουμε όλοι μαζί για κάτι και άλλο να σε καλούν σε μια επαγγελματική δουλειά, χωρίς αμοιβή. Με τις δυνάμεις μας θα κάνουμε καριέρα. Δεν ήταν λάθος διατύπωση, αυτά συμβαίνουν. Τα πράγματα αγριεύουνε και εμείς πρέπει να δυναμώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μην πάτε παιδιά!» - Έξω φρενών ο Σωτήρης Χατζάκης με τον Χρήστο Βασιλόπουλο για την αγγελία του για ηθοποιούς χωρίς αμοιβή

Ο Σπύρος Μπιμπίλας "κατακεραύνωσε" τον Χρήστο Βασιλόπουλο - «Μη καταδεχτείτε τέτοιο εξευτελισμό»

Share