«Είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του» - Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης από την ληστεία στο μαγαζί της Δήμητρα Κατσαφάδου

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, έπαθα κρίση πανικού»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του» - Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης από την ληστεία στο μαγαζί της Δήμητρα Κατσαφάδου

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία απάντησε για την περιπέτεια με το μαγαζί της στο Περιστέρι, που της το λήστεψαν δύο φορές, ενώ παράλληλα αναρωτήθηκε και αν θα βρει κάποιον σύντροφο.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Κατσαφάδου για την ληστεία στο μαγαζί της

«Το σπίτι που έχω νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας, που είναι ένα πολύ ωραίο σπίτι, το έχω παραχωρήσει σε μια κοπέλα χημειοθεραπευόμενη που γνώρισα στην εκδήλωση του Make a Wish. Και τώρα μένω στο καταφύγιο ζώων μαζί με τα 160 σκυλιά που συντηρώ της φίλης μου και τα δικά μου 24.

Μου έσπασαν δύο φορές το μαγαζί του Περιστερίου, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, έπαθα την κρίση πανικού γιατί είμαι λίγο καταθλιπτικός ασθενής. Ταυτοποιήσαμε τον έναν δράστη και είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του.

Ρε αδερφέ, εγώ δεν θα βρω έναν άντρα; Δεν θα βρω έναν σύντροφο; Και μου λέει ο αδερφός μου “δεν υπάρχει κάποιος να σε αντέξει”, με την καλή έννοια».

Καρέ καρέ το βίντεο με την ληστεία στο κατάστημά της

Τίποτα δεν της χαρίστηκε και είναι ένα από τα ελάχιστα άτομα που πέτυχαν και με το παραπάνω ξεκινώντας μόνη της από το 0. Ο λόγος για την αξιαγάπητη Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία έπεσε θύμα ληστείας, όταν άγνωστοι έσπασαν την βιτρίνα και εισέβαλλαν στο κατάστημά της στο Περιστέρι.

Η ίδια ανακάλυψε τη ζημιά το πρωί της Τετάρτης 30/8 και είδε πως της έκλεψαν περίπου 500 κρέμες από το ψυγείο, και μιλάει στο στο Live News σε κατάσταση σοκ για όσα αντίκρiσε.

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό»

«Κάνανε πλιάτσικο, δηλαδή μπήκανε τέσσερις και κάτι και μέσα σε πέντε λεπτά είχανε μαζέψει όλο το ψυγείο που οι κρέμες μου φυλάσσονται εκεί και μέχρι στιγμής η απογραφή δείχνει ότι είναι πάνω από 500 τεμάχια που πήρανε. Επειδή οι κρέμες μου αποτελούνται από καλά υλικά, η ζημιά είναι αρκετά μεγάλη οικονομικά.

Ήταν τόσο γρήγορες οι κινήσεις από το σπάσιμο της τζαμαρίας μέχρι να βουτήξουν θα έλεγα όλες τις κρέμες που ήτανε ταχυδακτυλουργικά. Τώρα να τις μεταπουλήσουν; Δεν γνωρίζω. Να είναι κάτι από ανταγωνιστική εταιρεία; Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι τόσο κακές οι προθέσεις του κόσμου».