«Πολλοί προσπάθησαν να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα» - Η εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

«Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πολλοί προσπάθησαν να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα» - Η εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μετά το γάμο τους (δείτε φωτογραφία) αποφάσισαν να κρατήσουν τη ζωή τους λίγο πιο προσωπική και να μην μιλάνε δημόσια πλέον για τη σχέση τους. Ο καλλιτέχνης σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε το λόγο.

Εξομολογήθηκαν ότι υπήρχαν άνθρωποι σε κανάλια που τους εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να κάνουν νούμερα στις εκπομπές τους, βάζοντας τους να μιλάνε για τη ζωή τους.

Η εξομολόγηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

«Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι σημαντικό. Αυτή η ιστορία έγινε viral και καλώς ή κακώς εγώ φταίω. Εκθέσαμε πολύ κάποια πράγματα. Υπήρχαν πολλοί που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα και να μας κάνουν να φαινόμαστε νούμερα».

Στο σπίτι τους έχουν 7 μπάνια

Είναι αναμφίβολα το ζευγάρι της χρονιάς που έκανε και το γάμο της χρονιάς, επομένως δε θα μπορούσαν να λείπουν από το πλατό του Νίκου Μουτσινά στην πρεμιέρα του.

Μετά λοιπόν από τον πολυτελέστατο γάμο στην Κύπρο, σειρά πήρε το ταξίδι του μέλιτος, που δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από έναν εξωτικό προορισμό. Και το ξενοδοχείο βέβαια που διέμειναν στο νησί του Μαυρικίου, ήταν χλιδάτο με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι να αφήνουν άφωνο και τον πιο απαιτητικό follower.

Ο Μουτσινάς λοιπόν τους υποδέχτηκε στην πρεμιέρα του ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και οι περσινοί του καλεσμένοι στην αυλαία της εκπομπής. Οι δυο τους μπήκαν στο πλατό με δύο φορεσιές to λιγότερο υπερπαραγωγή και αποκάλυψαν:

«Αυτά φοράει ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στο Μαυρίκιο. Ξαναπαντρευτήκαμε στο Μαυρίκιο.
Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Δεν άλλαξε κάτι στο μέσα ήταν ακριβώς το ίδιο αλλά ζήσαμε πάρα πολύ όμορφα πράγματα εκεί που πήγαμε.

Ενώ στην ερώτηση του Μουτσινά στο τι θεωρούν ότι άλλαξε μετά το γάμο και το ταξίδι είπαν:

«Έχουμε ένα σπίτι στην Αθήνα και ένα σπίτι στην Κύπρο που έχουν από 7 μπάνια και πάλι στο ίδιο μπάνιο πάμε».

Τέλος για την περιβόητη δήλωση με τις 48 ώρες που βρέθηκαν στο κρεβάτι ο Μαυρικίου απάντησε ότι έκαναν και διαλείμματα.