Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Έχω ήδη κινηθεί νομικά» - Τι συνέβη με την Ελένη Κοκκίδου

«Δεν είναι με τη δική μου έγκριση, δεν γνώριζα τίποτα»

«Έχω ήδη κινηθεί νομικά» - Τι συνέβη με την Ελένη Κοκκίδου
News 23.09.2022 15:14
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Ελένη Κοκκίδου για την ηλεκτρονική απάτη στην οποία εμπλέκουν το όνομά της σε υποτιθέμενο διαφημιστικό με χάπια αδυνατίσματος.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Η αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου για την ηλεκτρονική απάτη που έχει εμπλακεί

«Έχει εμφανιστεί αυτό στο ίντερνετ εδώ και ένα μήνα. Δεν είναι με τη δική μου έγκριση, δεν γνώριζα τίποτα. Δείχνουν τη φωτογραφία μου, λένε ότι εγώ δεν πιστεύω στους διατροφολόγους, ότι έκανα μήνυση, ότι έκανα δικαστήριο και κέρδισα 5 εκατομμύρια ευρώ. Έχω ήδη κινηθεί νομικά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Κοκκίδου, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε και τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής.

Η περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

Πώς περάσατε στην πανδημία;

Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για εμένα αυτό ήταν πολύ περίεργο έως κι ανακουφιστικό. Μετά από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, έπεσαν οι ρυθμοί μου, έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος. Δεύτερη καραντίνα δεν έζησα, γιατί οι τηλεοπτικές σειρές και τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν. Αυτό σου έδινε μια ελευθερία αλλά πλέον όταν άκουγες για τόσους νεκρούς καθημερινά, για χιλιάδες κρούσματα, η ψυχολογία σου ήταν άσχημη.

Όλο αυτό μου επανέφερε μνήμες από μια τραυματική εμπειρία που είχα στα 40 μου, όταν είχα πάθει βαριά πνευμονία. Ξύπνησα τότε στην εντατική, χωρίς να έχω καταλάβει πότε έγινε, ούτε πως έφτασα εκεί. Ευτυχώς, ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου. Γενικώς όλο αυτό που βιώσαμε ήταν πολύ μεγάλο σοκ από όπου και να το πάρεις. Δεν περάσαμε μια ευτυχισμένη περίοδο. Για αυτό ευγνωμονώ τον Θεό για τη «Μουρμούρα». Το ότι πήγαινα στη δουλειά μου μαζί με κάτι βόλτες στη φύση, ήταν η διέξοδός μου.

undefined

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: «Όταν με χώρισε σύντροφος μου, σκέφτηκαν να σκοτώσω το...»

Η Ελένη Κοκκίδου συγκινεί για την απώλεια κιλών της: "Ήθελα να βρω την παλιά Ελένη!"

Share