''Aγόρι μου τι κάνεις, θα πεθάνεις'' - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Βασίλη Μίχα για την περίοδο που περνούσε βουλιμία

Δεν ήταν όλα εύκολα στη ζωή για τον πρωταγωνιστή της «Γης της Ελιάς»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Aγόρι μου τι κάνεις, θα πεθάνεις'' - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Βασίλη Μίχα για την περίοδο που περνούσε βουλιμία

Μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν είναι ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας, τον οποίο απολαμβάνουμε στις οθόνες μας μέσω του σίριαλ «Γη της Ελιάς». Ο ηθοποιός που λατρεύεται ήδη δεν είχε πάντα μια εύκολη ζωή όπως αποκάλυψε και στην εκπομπή «Ελένη», όπου έδωσε συνέντευξη, καθώς πριν την ηθοποιία τον είχε κερδίσει το Modelling σε μια περίοδο όμως που αντιμετώπισε πολλές διαταραχές για την υγεία του.

Στην ενδιαφέρουσα εξομολόγησή του ανέλυσε το ρόλο που παίζει η ομορφιά στη ζωή του, αλλά και το ποια θα έπρεπε να είναι τα πρότυπα υγείας και ομορφιάς, αφού και ο ίδιος έφτασε πολύ κοντά στον κίνδυνο, περνώντας βουλιμικά επεισόδια.

Η εξομολόγηση του Βασίλη Μίχα για την περίοδο της βουλιμίας

Όταν ρωτήθηκε για τη θέση που έχει η εξωτερική εμφάνιση στη ζωή του, εκείνος απάντησε πως δεν πρέπει να μας επηρεάζει το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. «Εάν κάποιος θέλει να με δει απλά σαν ένα ωραίο παιδί, πρόβλημά του».

«Κάποια στιγμή την περίοδο που έκανα modelling έχασα πολλά κιλά. Το πρόσωπό μου άνηκε σε μια κατηγορία, ήταν πιο baby face. Δεν ήθελαν τόσο αντρικό, χτιστό σώμα. Το σώμα “χτύπησε καμπανάκι”. Είπε “αγόρι μου, τι κάνεις, θα πεθάνεις”. Αμέσως μετά άρχισα να έχω βουλιμικές τάσεις. Αναγνώρισα τι μου συνέβαινε και το έλυσα.

Προσπάθησα να το περάσω μόνος μου, αλλά δεν το συνιστώ. Είναι ωραίο να μιλάμε, ειδικά οι άντρες. Έχουμε μάθει να μην εκφραζόμαστε τόσο πολύ όταν μας δυσκολεύει κάτι. Το ίδιο άντρας είσαι δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε».

Το twitter τον αποθέωσε για την εξωτερική του εμφάνιση

Όπως δείχνουν τα σχόλια του Twitter, οι χρήστες είναι φανατικοί της σειράς «Γη της ελιάς» και δεν αφήνουν σκηνή ασχολίαστη. Το βράδυ της Τρίτης 17/5 ο Βασίλης Μίχας, που ενσαρκώνει τον Χρήστο, ανιψιό του Λυκούργου που ζούσε στον Καναδά, μπήκε στη σειρά όπως είχε αποκαλυφθεί πριν καιρό και οι χρήστες έπεσαν σε παραλήρημα.

Ο Χρήστος θέλει και θα αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης, κρύβει όμως μυστικά όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, όπως για παράδειγμα μία σύζυγο και μια οικογένεια ενώ τα spoiler τον θέλουν να ερωτεύεται δυνατά μια πρωταγωνίστρια.

Το Twitter τον υποδέχτηκε θερμά όμως εξέφρασαν την αγωνία τους αλλά και την άρνησή τους η πρωταγωνίστρια αυτή να είναι η Μυρτάλη καθώς φοβούνται ότι θα έχει το άδοξο τέλος του Νικήτα.