Καλεσμένη στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε χθες η Αιμιλία Υψηλάντη και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στο παρελθόν, αλλά και στον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του για τον οποίο έχει κατηγορηθεί και βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με πολλές συναδέλφους του.

Δύο από αυτές είναι η Ζέτα Δούκα και η Δόρα Χρυσίκου που σε πρόσφατη συνέντευξή τους αποκάλυψαν πως μέσω των μηνύσεων που έχουν ανταλλάξει τους ζητάει τεράστια ποσά, ενώ έχει καταγγείλει και κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους ως ψευδομάρτυρες. Η Δούκα παρά τις δυσκολίες δηλώνει αισιόδοξη για την έκβαση της υπόθεσης στις δικαστικές αίθουσες, που δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Οι αποκαλύψεις της Υψηλάντη για τον χαρακτήρα του Κιμούλη

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά πως «και εγώ πέρασα δύσκολα με τον Γιώργο. Δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ τον Κιμούλη σαν καλλιτέχνη. Τον εκτιμώ και τον θαυμάζω και του το έχω πει επανειλημμένα. Μόλις έκανε την Μήδεια, του είπα πως αν ήμουν υπουργός πολιτισμού θα έπρεπε αυτή τη Μήδεια να την πάω σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να δουλέψω με τον Γιώργο. Ξεκάθαρα πράγματα».

«Ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος που δυσκολεύει πάρα πολύ μια συνεργασία μαζί του. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που θέλει να χειραγωγεί τους άλλους, αυτό είναι το πρόβλημα του. Ξεκάθαρα».

«Όμως άλλο η δουλειά του. Αυτά δεν είναι βέβαια εύκολα να τα διαχωρίσει ένας άνθρωπος, οφείλουμε όμως να το κάνουμε αυτό, Το έργο μας διαφέρει από αυτό που είμαστε» συμπλήρωσε η Αιμιλία Υψηλάντη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Αυτή είναι η αγωγή που κατέθεσε ο Κιμούλης ενάντια στην Δούκα

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό», προβλήθηκε την Τετάρτη 6/7 ένα απόσπασμα από την αγωγή που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά του ΣΕΗ (δείτε εδώ τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΗ). Ο γνωστός ηθοποιός κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στη Ζέτα Δούκα, η οποία τον είχε καταγγείλει δημόσια μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Στην περίπτωση της κ. Δούκα, η οποία 13 ολόκληρα χρόνια μετά με κατήγγειλε ψευδώς και… τηλεοπτικώς για σωματική βλάβη, δεν προσκόμισε ούτε ένα στοιχείο, μια κλήση προς την Αστυνομία, ένα ιατρικό έγγραφο ή πιστοποιητικό, έστω μια σελίδα από ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο κατέγραψε, με ημερομηνία, το συμβάν εναντίον της.

Μία κατά τα άλλα δυναμική και χειραφετημένη γυναίκα, απλώς μούδιασε και υπέμεινε το βίαιο περιστατικό, στο οποίο ήταν δήθεν παρόντες οι άλλοι δύο συνάδελφοί της (οι οποίοι αντί για μάρτυρες εμφανίζονται για λόγους σκοπιμότητας, αριβισμού και ψευδεντυπωσιασμού ως καταγγέλλοντες), οι οποίοι μούδιασαν και εκείνοι και δεν άρθρωσαν μια κραυγή, μια φωνή, μια επίκληση βοήθειας, παρά κοίταζαν τον δήθεν μαινόμενο ενάγοντα.

Σημειώνεται δε ότι η ακτιβίστρια κ. Δούκα κατά το παρελθόν είχε παρακινήσει ανθρώπους να καταγγείλουν σεξουαλική βία, γεγονός που σημαίνει ότι ουδέποτε αισθάνθηκε σε μειονεκτική θέση, διαφορετικά πώς παρακινεί τους υπολοίπους όταν η ίδια είναι παθούσα, άνευ καταγγελίας;;;

Το κίνημα #metoo, το οποίο ξεκίνησε με την καταγγελία της πρωταθλήτριας της Ελλάδας Σοφίας Μπεκατώρου, έχει ως στόχο να ωθήσει γυναίκες οι οποίες έχουν πέσει θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης να μιλήσουν και να καταγγείλουν τις ειδεχθέστατες αυτές εγκληματικές ενέργειες τις οποίες έχουν δεχθεί, πλείστες ούσες ανήμπορες να αντιδράσουν και “κουβαλώντας” το ψυχικό και σωματικό φορτίο ενός εγκλήματος το οποίο τις ατιμάζει, τις “υποδουλώνει” και εν τέλει μπορεί να τις οδηγήσει στην εσωστρέφεια και τη σιωπή.

Η απόπειρα της καταγγέλλουσας να καπηλευθεί ένα κίνημα με σοβαρό σκοπό, ήτοι την αποκάλυψη βιαστών και εγκληματιών, οι οποίοι διέπραξαν εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, είναι τουλάχιστον αποτροπιαστική για την ίδια και ταυτόχρονα καταδεικνύει την ασέβειά της προς τους σκοπούς του κινήματος αυτού, μετατρέποντας η ίδια τον σοβαρό αυτού σκοπό σε ίδιο σκοπό αριβισμού και επαγγελματικής καπηλείας.

Μάλιστα η καταγγέλλουσα, δείχνοντας απόλυτη ασέβεια σε γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και έχουν πέσει θύματα βιασμού, τόλμησε να εξομοιώσει εντελώς ανόμοιες πράξεις, κάνοντας την εξής δήλωση: “…η ιστορία της ψυχολογικής και λεκτικής βίας, επαναλαμβάνω, η οποία δεν είναι καθόλου λιγότερη και σοβαρότερη από τη σεξουαλική και τη σωματική…”.

Με λίγα λόγια η καταγγέλλουσα, ως ένδειξη καπήλευσης, δεν διστάζει να τοποθετήσει στην ίδια βαθμίδα το έγκλημα του βιασμού και το έγκλημα της εξύβρισης!!!», αναφέρει ο Γιώργος Κιμούλης.