Αντίστροφη μέτρηση για τον Γιώργο Τσούλη και τη σύζυγό του Μαριαλένα - Mας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγες μέρες πριν γεννήσει

Έχει μπει ήδη στο μήνα της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας διανύουν το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του Μαριαλένα, αφού σε λίγες μέρες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα ο γνωστός σεφ, που δε μας έχει συνηθίσει στην προβολή της προσωπικής του ζωής, έκανε μια εξαίρεση και ανέβασε μια φωτογραφία κολάζ με την Μαριαλένα και τη μαμά της όταν ήταν έγκυος στην ίδια αντιπαραβάλοντας τις δύο κοιλίτσες.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από λίγους μήνες με μια τελετή που ήταν καλεσμένοι μόνο ελάχιστοι γνωστοί και φίλοι, Χαρακτηριστικό είναι ότι στη λίστα καλεσμένων δεν ήταν ούτε η συνεργάτιδά του Ελένη Μενεγάκη, που τον μάλωσε με επικό τρόπο στον αέρα της εκπομπής για το γεγονός ότι τα κράτησε όλα κρυφά.

Η φωτογραφία της συζύγου του Τσούλη, Μαριαλένας, λίγες μέρες πριν γεννήσει

«Συνήθως δεν ανεβάζω τέτοιες φωτογραφίες, τη συγκεκριμένη όμως ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Αριστερά η μαμά της Μαριαλένας έγκυος στην Μαριαλένα. Δεξιά η Μαριαλένα έγκυος στο δικό μας παιδί! Τα συναισθήματα που νιώθω κοιτάζοντας τη φωτογραφία είναι απερίγραπτα. Ανυπομονώ να έρθει ο μικρός μας!», έγραψε ο Γιώργος Τσούλης.

Η σύζυγος του Γιώργου Τσούλη Μαριαλένα λίγες μέρες πριν γεννήσει

Η μοναδική φωτογραφία και οι λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει από το γάμο τους

Ο Γιώργος Τσούλης το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μαριαλένα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media. Όλοι έλαμπαν από χαρά.

Ο γνωστός chef και η γοητευτική σύντροφός του είναι πολλά χρόνια μαζί ωστόσο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, και για το γάμος τους δεν είχαν ανακοινώσει κάτι.

Στον γάμο παρευρέθηκε και ο καλός φίλος του ζευγαριού, Νικόλαος Ράπτης, ο οποίος απαθανάτισε την στιγμή και δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media. Φωτογραφίες από τον γάμο δημοσίευσε και ο ίδιος ο Γιώργος Τσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μάλιστα στη λεζάντα του έγραψε: «Just Married».

Η νύφη φορούσε ένα πολύ όμορφο νυφικό, ενώ ήταν σχετικά απλή, παρέμενε εντυπωσιακή και όλα τα βλέμματα ήταν πάνω στο ευτυχισμένο ζευγάρι.

Τσούλης γάμος

Τσούλης γάμος εκκλήσια