Σαν δύο σταγόνες νερό: Σπάνια φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την μητέρα και την αδερφή της

Φοβερή ομοιότητα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP
NDP

Μια πολύ αγαπημένη οικογένεια έχει η Σταματίνα Τσιμιτσιλή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την αδυναμία και την αγάπη της στην αδερφή της. Η γνωστή παρουσιάστρια την αναφέρει πολλές φορές, ωστόσο εκείνη μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγες είναι και οι φορές, επίσης, που βλέπουμε κοινά τους στιγμιότυπα. Ωστόσο, πριν μερικές μέρες και με αφορμή τα γενέθλιά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει την αδερφή της και τη μητέρα της με αφορμή τα γενέθλια της μητέρα της.

«Χαρούμενα γενέθλια μανούλα», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της η παρουσιάστρια, που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες.

«Στη μητέρα του έχω παθολογική αγάπη και αδυναμία. Ήταν πάντα εκεί για μένα και την αδελφή μου σε δύσκολες και ευχάριστες στιγμές. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις μεταξύ μας, πηγαίνουμε βόλτες με τις κόρε μου και πολλές φορές την παίρνω τηλέφωνο να έρθει να καθίσουμε σπίτι και να πούμε τα νέα μας», είχε πει σε συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμιτσιλή για την αγαπημένη της μαμά.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την μητέρα και την αδερφή της

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την μητέρα και την αδερφή της 

Η αποκάλυψη που έκανε στον αέρα της εκπομπής της

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για πολλά πρόσωπα και πολλές εκπομπές, ωστόσο για μια παρουσιάστρια είδαμε να ην έχει δρομολογηθεί καμία συνεργασία και ο λόγος είναι για την Ιωάννα Μαλέσκου, που όλοι συζητούν την απουσία της.

Μέσα από το Super Kατερίνα έγινε γνωστό, πως η Ιωάννα δε θα είναι μπροστά από τις κάμερες και παραπάνω λεπτομέρειες για το μέλλον της δόθηκαν την Τετάρτη 7/9 από το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει γνωστό, πως μίλησε μαζί της και πως στην προκειμένη φάση δε θέλει να εμφανιστεί σε καμία εκπομπή.

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί».