"Γέλιο, συγκίνηση..." - Η πρώτη ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά την πρεμιέρα του Happy Day

"Να ξυπνάμε χαρούμενα, αισιόδοξα, παρεΐστικα"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή Instagram / Stamatina Tsimtsili
Πηγή Instagram / Stamatina Tsimtsili

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 5/9 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή Happy Day, με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται στο πλατό της με ένα τζιπ, καλημερίζοντας με αυτόν τον τρόπο τους τηλεθεατές της.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της προχωρώντας σε μια ανάρτησή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά την πρεμιέρα της

«Καλή εβδομάδα φίλοι μου. Από σήμερα και καθημερινά στις 7:40 θα είμαστε ζωντανά μαζί σας για να πίνουμε παρέα το καφεδάκι μας @alphatv . Να ξυπνάμε χαρούμενα, αισιόδοξα, παρεΐστικα …προσπαθώντας να βλέπουμε το ποτήρι μισόγεμάτο.

Η σημερινή πρεμιέρα είχε τα πάντα … γέλιο, συγκίνηση, ενθουσιασμό αλλά και απρόοπτα. Είχε αποκλειστικά θέματα, ωραίες συνεντεύξεις όπως αυτή του Γιώργου Αυτιά, πρώτη καλεσμένη τη Μαρία Τζομπανάκη για τις εξελίξεις στον Σασμό και φυσικά την μανούλα που πάντα στην πρεμιέρα δίνει το παρόν», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή μετά την πρεμιέρα της
Πηγή Instagram / Stamatina Tsimtsili

Οι δημόσιες ευχές Τσιμτσιλή και Μελέτη για την νέα σεζόν

Είναι δύο από τις πιο ταλαντούχες και σημαντικές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, και παρότι είναι "απέναντι" οι εκπομπές τους, εκείνες πάντα μιλούν για τα καλύτερα η μία για την άλλη, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας και σε αυτό τον ανταγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη, οι οποίες επέστρεψαν από τις διακοπές τους και οι πρεμιέρες των εκπομπών τους, δρομολογήθηκαν για σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια του Happy Day σε ανάρτησή της στο Instagram δήλωσε ότι ανυπομονεί να καλημερίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό με την οικοδέσποινα του Mega Καλημέρα να τις στέλνει τις ευχές της για τη νέα χρονιά. «Με το καλό! Καλή σεζόν να έχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση της πρώτης και εκείνη απαντά «Με το καλό κοριτσάκι μου».

Οι δημόσιες ευχές Τσιμτσιλή και Μελέτη για την νέα σεζόν

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή