Αγιασμός στο πλατό του Happy Day λίγο πριν τη πρεμιέρα - Το βίντεο που δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο instagram

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγιασμός στο πλατό του Happy Day λίγο πριν τη πρεμιέρα - Το βίντεο που δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε και πάλι στο πλατό του Happy Day όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν άκρως ανανεωμένη αλλά και χαρούμενη που επέστρεψε και πάλι πίσω στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως λίγο πριν βγουν στον αέρα και πουν την πρώτη καλημέρα στους αγαπημένους τους τηλεθεατές, έκανα πρώτα αγιασμό στο πλατό.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μπορεί να είναι "απέναντι" αλλά έχουν αμοιβαία εκτίμηση - Οι δημόσιες ευχές Τσιμτσιλή και Μελέτη για την νέα σεζόν

Είναι δύο από τις πιο ταλαντούχες και σημαντικές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, και παρότι είναι "απέναντι" οι εκπομπές τους, εκείνες πάντα μιλούν για τα καλύτερα η μία για την άλλη, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας και σε αυτό τον ανταγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελεονώρα Μελέτη, οι οποίες επέστρεψαν από τις διακοπές τους και οι πρεμιέρες των εκπομπών τους, δρομολογήθηκαν για σήμερα, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Η παρουσιάστρια του Happy Day σε ανάρτησή της στο Instagram δήλωσε ότι ανυπομονεί να καλημερίσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό με την οικοδέσποινα του Mega Καλημέρα να τις στέλνει τις ευχές της για τη νέα χρονιά. «Με το καλό! Καλή σεζόν να έχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ανάρτηση της πρώτης και εκείνη απαντά «Με το καλό κοριτσάκι μου».

Οι δημόσιες ευχές Τσιμτσιλή και Μελέτη για την νέα σεζόν

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / Σταματίνα Τσιμτσιλή