Όλη η αλήθεια: Ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Λιανός δεν πήγε στη βάφτιση των μωρών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Τον αποκάλυψε ο ίδιος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλη η αλήθεια: Ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Λιανός δεν πήγε στη βάφτιση των μωρών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τη δημοσιογράφο, Σοφία Μανουσακίδου μίλησε το πρωί του Σαββάτου 24/9 ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αναβολή της πρεμιέρας του The Voice (δείτε εδώ την νέα ημερομηνία) αλλά και στο Survivor All Star.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, αποκάλυψε και τον λόγο που δεν πήγε στη βάφτιση των παιδιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα το Σάββατο (17/09) στη Μύκονο.

Ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Λιανός δεν πήγε στη βάφτιση των μωρών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα

«Ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά με είχε καλέσει στη βάφτιση των παιδιών του, όπως τον ειχα καλέσει και εγώ. Αλλά εντάξει οι υποχρεώσεις του καθενός δεν επέτρεψαν να βρεθούμε. Το έκανε και μακριά, στη Μύκονο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάμε, αλλά επικοινωνήσαμε και ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την λαμπερή βάφτιση των διδύμων στην Μύκονο

Στην Αγία Άννα στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μετά τις 6 η βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Το ζευγάρι ήταν πιο ευτυχισμένο από ποτέ καθώς τα αγαπημένα τους πρόσωπα ήταν επίσης εκεί, φυσικά, η άφιξη του Γιώργου Μαυρίδη δεν έμεινε απαρατήρητη (δείτε εδώ υλικό).

Μάλιστα, η φωτογραφική κάμερα του YouWeekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικές ωτογραφίες από την άφιξη του ζευγαριού με τις κόρες του, δίπλα στους κουμπάρους του.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα έλαμπαν από ευτυχία καθώς ήταν άκρως ετντυπωσιακοί.

Βάφτιση κοριτσιών Μπόμπα - Τανιμανίδη Αποκλειστική φωτογραφία Μπόμπα με τις κόρες της Χριστίνα Μπόμπα με την κόρη της Η βάφτιση των παιδιών Τανιμανίδη