Το αποκάλυψε στον αέρα ο Γιώργος Λιανός - Η νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του «The Voice»

Είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 25 Σεπτεμβρίου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε στον αέρα ο Γιώργος Λιανός - Η νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα του «The Voice»

Πολλοί ήταν αυτοί που αιφνιδιάστηκαν με την είδηση ότι το αγαπημένο show «The voice» ,παίρνει αναβολή για την πρεμιέρα του μόλις δύο μέρες πριν τις 25 Σεπτεμβρίου που είχε ανακοινωθεί. Ο Γιώργος Λιανός που εκτός από το Survivor έχει στιγματίσει με την παρουσία του και το μουσικό show, βρέθηκε σήμερα 23/9 καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τη νέα ημερομηνία για την πρεμιέρα.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα δούμε τον παρουσιαστή σε διπλό ταμπλό, αφού μετά το The Voice θα αφοσιωθεί στο αγαπημένο του Survivor, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα πότε ξεκινάει ακριβώς το παιχνίδι επιβίωσης. Πέρσι, όταν συνέπεσαν τα δύο παιχνίδια, είδαμε στη θέση του Λιανού την Δούκισσα Νομικού, που όμως φέτος έχει αφοσιωθεί στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό.

Αυτή είναι η ημερομηνία για τη νέα πρεμιέρα του The Voice

Eίπε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά:

«Μετά το The Voice θα κάνω και το Survivor. Το All Star Survivor είναι στα χέρια των παικτών. Πρέπει να πάρουμε την έγγραφη συναίνεσή τους για να ξεκινήσει το project τον Δεκέμβριο. Αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει για το All Star Survivor. Είμαστε πολύ κοντά στον επιθυμητό αριθμό να πούμε με σιγουριά ότι ξεκινάμε», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συνέχισε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που το παρουσίασα μόνος μου, έχει πάει καλά και έχω βάλει και δικά μου στοιχεία στην παρουσίαση. Έχω ακόμα χρόνο για να σταματήσω την παρουσίαση. Περνάω πολύ καλά προς το παρόν αλλά αν δω ότι το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ καλό, θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω να μην με πάρουν».

Oι αποκαλύψεις του για το Survivor All Star και το The voice

την κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/9 ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής απάντησε για το Survivor All Star και το κριτήριο επιλογής των παικτών.

«Η αναλογία των παικτών είναι νομίζω πιο πολύ προς το αθλητικό, αλλά υπάρχουν και άτομα τα οποία προξενούν το ενδιαφέρον, να το πω κομψά. Ρωτάτε και μένα πότε θα γίνει και δεν έχω να σας δώσω μια απάντηση σωστή. Τώρα ετοιμάζω τα πράματά μου για το The Voice.

Βλέπω να βγαίνουν ξαφνικά πάρα πολλές σειρές, που αυτό είναι θετικό για την ελληνική μυθοπλασία. Αλλά βλέπω έναν μιμητισμό που με ενοχλεί σαν τηλεθεατή. Πως ανοίγει δηλαδή ένα καφέ στη γωνία και έχει επιτυχία και πάνε και ανοίγουν άλλοι 30 στη σειρά; Αυτό το ελληνικό δαιμόνιο να έχω την επιτυχία του γείτονα. Αυτό νομίζω ότι δεν μοιράζει καλά την τράπουλα, κατά κάποιο τρόπο».