ΣΚΑΙ: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του The Voice δυο ημέρες πριν την πρεμιέρα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του The Voice δυο ημέρες πριν την πρεμιέρα

Την Κυριακή 25/9 ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του The Voice (δείτε το trailer), ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αναβλήθηκε λίγα 24ωρα πριν μας υποδεχτεί στο πλατό ο Γιώργος Λιανός με τους 4 κριτές - coaches.

Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα του The Voice

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση πάρθηκε από τον ΣΚΑΙ, λόγω της αλλαγής του προγράμματος του. Ήδη έχουν αλλάξει ημέρες στην προβολή της νέας σειράς του Γλυκάνισος (δείτε τις σημερινές εξελίξεις).

Αναβλήθηκε η πρεμιέρα του The Voice

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού για το The Voice

Ο Γιώργος Λιανός έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους τις οποίες πρόβαλλε η εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" και σχολίασε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και το πως αναμένεται να διαμορφωθεί με τα projects που θα παρουσιάσει. Δεν δίστασε μάλιστα να ανακοινώσει, πως ξεκινάει το The Voice - δείτε ποιοι θα είναι οι κριτές.

«Θα ξεκινήσουμε σύντομα τηλεοπτικά με το The Voice και την αγαπημένη τετράδα των coaches… Από ότι ξέρω θα είμαι στο All Star Survivor. Η μόνη δυσκολία του προγράμματος είναι το γεγονός πως θα πρέπει να λείπω τόσους μήνες αλλά είναι μια δουλειά που την έχω αγαπήσει» είπε ο Γιώργος Λιανός.

Και συνέχισε για τις φήμες που κυκλοφορούν ανά διαστήματα για άλλον παρουσιαστή για το Survivor: «Μία φορά ζορίστηκα γιατί είχα κάνει ένα ταξίδι 25 ώρες και με το που κατέβηκα με ρωτούσαν αυτό το πράγμα, οπότε ήταν λίγο άκυρο, της στιγμής. Αλλά εντάξει η δουλειά μας έχει πολλές εκπλήξεις. Η ενημέρωση που έχω μέχρι στιγμής, είναι ότι προχωράμε κανονικά».

«Χαμός από σειρές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με το «υλικό» των παικτών που σχηματίζεται αυτήν τη στιγμή, το οποίο βολιδοσκοπεί η παραγωγή κι είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου… Δεν συμφωνώ (ότι αυτά τα project κούρασαν)… Στο εξωτερικό παίζονται από 20 χρόνια και πάνω. Είναι ψυχαγωγικό πρόγραμμα κι η ψυχαγωγία πρέπει να είναι στη ζωή μας» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.