Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Προετοιμάζουν τη βάφτιση του μικρού Ιάσωνα λίγο πριν την έλευση της κόρης

Μέσα στο τρίμηνο θα έχουμε διπλές χαρές για το ζευγάρι!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους ζουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, αφού πέρα από τον μικρό τους Ιάσωνα που έγινε ενός, ετοιμάζονται να υποδεχθούν σε ένα τρίμηνο και την κόρη τους, αφού η Παπαδάκη είναι ήδη έξι μηνών έγκυος. Η χαρά όμως δεν σταματά εκεί, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες η βάπτιση του γιου τους ετοιμάζεται να γίνει πριν την έλευση της αδερφής του.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοριτσάκι της οικογένειας με την αποκάλυψη για το φύλο να γίνεται για πρώτη φορά επίσημα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μίλησαν και για την αντίδραση τους όταν το έμαθαν. Βέβαια σας το είχαμε αποκαλύψει και εμείς στο youweekly.gr νωρίτερα!

Οι πληροφορίες για την βάπτιση του γιου του Σόμμερ και της Παπαδάκη

Αφού ο μικρός Ιάσωνας έγινε ενός έτους στις αρχές Σεπτεμβρίου αποφάσισαν να κάνουν τη βάφτισή του πριν τη γέννηση της μικρής. Το θέμα της βάφτισης θα είναι Jungle, με ζώα και χρώματα ανάλογα (πράσινο, μέντα, λευκό και χρυσό) και είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Οκτωβρίου στην πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι με νονό τον φίλο τους Κωνστανίνο Ασημώτο.

undefined

Η τρυφερή εξομολόγηση του Σόμμερ για την Παπαδάκη και τα δύο παιδιά τους

Στην ίδια συνέντευξη στην εκπομπή της Μενεγάκη, όπου αποκάλυψαν και το φύλο του μωρού μίλησαν και για την σχέση τους, για την εγκυμοσύνη, αλλά και τα άγχη τους για το γεγονός πως πλέον θα είναι μία τετραμελής οικογένεια.

Εξήγησαν, δηλαδή, πως δεν προλαβαν να χαλαρώσουν από την γέννηση του πρώτου τους παιδιού και ήδη περιμένουν το δεύτερο, όμως ο ηθοποιός σε κάθε σημείο τόνιζε πως είναι σαν δώρο αυτό που συμβαίνει και δεν σκέφτεται ούτε την κούραση ούτε τους φόβους του.

«Νομίζω ότι αν έχεις την χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα», είπε χαρακτηριστικά.