«Έχω φτάσει σε οριακό σημείο να συμπαθήσω τον Λιάγκα» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Το είπε, δεν δίστασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω φτάσει σε οριακό σημείο να συμπαθήσω τον Λιάγκα» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, κάτι που σχολίασαν όλες οι εκπομπές όπως και αυτή της Μαρίας Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μάλιστα δεν δίστασε να αναφερθεί στην συμπάθειά της στον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλώντας της όμως... οριακή.

Η σπόντα της Μαρίας Μπακοδήμου στον Γιώργο Λιάγκα

«Παιδιά έχω φτάσει σε οριακό σημείο να συμπαθήσω τον Γιώργο Λιάγκα. Ναι, γιατί πραγματικά του έτυχαν πολλά. Κι αν σκεφτείς ότι έκαναν 44 μέρες όπου μαγειρευόταν ένα συμβόλαιο, το οποίο είχαν επιμεληθεί κι οι δύο μεριές γράμμα γράμμα.

Ότι εκεί θα κάτσει δύο λεπτά και 14 δευτερόλεπτα για να μην υπάρξει εμπλοκή, το προσπάθησα. Εγώ αφήνω ένα παραθυράκι ότι μπορεί να εμφανιστεί τη Δευτέρα και όλο αυτό να είναι ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό όπως τσακώθηκε η Σταματίνα με την Καινούργιου και όλως τυχαίως τα βρήκαν τη μέρα που έκανε πρεμιέρα η Φαίη… Πάντα πιάνουν αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Η απάντηση που έδωσε νωρίτερα στις φήμες για την εκπομπή της στο ΣΚΑΙ

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 24/9 η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στις φήμες που θέλουν να αποχωρούν άτομα από την ομάδα της εκπομπής της "Γεια Σου", ενώ ακόμα ένα άτομο ήταν να συμμετέχει στην εκπομπή ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως πρόκειται απλά για φημολογίες.

«Επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά για να μην αγχώνονται. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο ιδίως για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση».

Αναφορικά με το J2US και εάν γνωρίζει ποιος θα είναι ο τέταρτος κριτής απάντησε: «Η Γαρμπή νομίζω», τονίζοντας μάλιστα πως της άρεσε πολύ το τρέιλερ του παιχνιδιού. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και εάν θα τον ήθελε στην εκπομπή μαζί της ή καλεσμένο, εκείνη δεν απάντησε τίποτα και έφυγε αμέσως.