''Μου κόπηκαν τα πόδια'' - Ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιγράφει συγκλονισμένος τις στιγμές μετά την κλοπή του αμαξιού του

Όσα δήλωσε στο T-Live

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μου κόπηκαν τα πόδια'' - Ο Θανάσης Βισκαδουράκης περιγράφει συγκλονισμένος τις στιγμές μετά την κλοπή του αμαξιού του

Θύμα κλοπής έπεσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του Κατερίνα Γιώτα, αφού άγνωστοι τους έκλεψαν το αμάξι τους κάτω από το σπίτι τους στον Περισσό. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε στην εκπομπή T-Live ότι παρακολουθεί τη διαδρομή του μέσω του e-pass ενώ μίλησε και για τα πρώτα του συναισθήματα όταν κατάλαβε ότι το αμάξι απουσίαζε.

Μέχρι χθες το πρωί το αμάξι του είχε φτάσει ήδη στην Αλεξανδρούπολη, κινώντας τις υποψίες ότι ο κλέφτης προσπαθεί να περάσει τα σύνορα προς το εξωτερικό, κάτι που επιβεβαίωσε και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας σε ποια χώρα των Βαλκανίων εντοπίζεται.

Η περιγραφή του Θανάση Βισκαδουράκη για την κλοπή του αυτοκινήτου του

Δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο T- Live:

«Πάει για Βουλγαρία το αμάξι. Είναι απίστευτο. Η ζωή σε κάνει και γελάς μέσα από δύσκολες καταστάσεις αλλά έγινε. Δεν το πίστευα. Το άκουγα από φίλους αλλά ήταν διακαής πόθος να μη γίνει σε μένα. Έλα όμως που συμβαίνει και σε εμάς, και σε εμένα και στον γείτονα. Το συναίσθημα είναι πολύ τραγικό, μου κόπηκαν τα πόδια.

Είναι η πρώτη φορά που το άφησα εδώ. Πήγα στην πρόβα για τον Μπακαλόγατο, κατέβηκα κάτω στις 16:30 και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο, πήγα να το διασκεδάσω λίγο. Λέω δεν μπορεί να έχει χαθεί τόσο μεγάλο αμάξι» περιέγραψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός έδειξε την λίστα με τα διόδια από τα οποία ο δράστης πέρασε με το αμάξι του.

Οι συγκλονιστικές του αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fishy» είχε βρεθεί πριν από ένα χρόνο ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για τη ζωή του.

«Μία φορά έχω πάει στο εξωτερικό, έχω πάει στην Αυστρία για να δω την Εθνική Ελλάδος το 2008, με τον Ότο Ρεχάγκελ. Το καλοκαίρι που πήραμε το Euro είχα πάει στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια να πανηγυρίσω. Είχα εισιτήριο στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ένιωθα πολύ περήφανος για τη χώρα μου, αυτός ο τόπος είναι φιλόξενος είναι ευλογημένος.

Θα ήθελα να έχω ένα σπίτι στη θάλασσα, ήταν το όνειρό μου. Από μικρό παιδί μου άρεσε η θάλασσα, μεγάλωσα στο Δήλεσι. Το χειμερινό ορφανοτροφείο ήταν στη Θήβα και το καλοκαιρινό στο Δήλεσι. Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό, δραπέτευσα. Όλοι το κάνουν αυτό, απλά φεύγουν, δεν υπογράφουν κάποιο χαρτί.

Πριν χρόνια σε μία παράσταση, ήμουν πολύ συγκινημένος, και όταν τελείωσε η παράσταση, μου λένε οι ταξιθέτριες ότι θέλει να με γνωρίσει ένας κύριος. Δεν τον γνώρισα στην αρχή αλλά μου είπε ότι θα με γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Αμέσως κατάλαβα ποιος είναι, κοκαλώσαμε και οι δύο, δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα υπό αυτές τις συνθήκες. Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο».