Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Τραγικές ώρες για τον Θανάση Βισκαδουράκη και τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα

Τι συνέβη;

Τραγικές ώρες για τον Θανάση Βισκαδουράκη και τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα
NDP Photos
News 23.09.2022 11:07
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Δεν είναι μόνο η Μπέτυ Μαγγίρα όπως φαίνεται που έπεσε θύμα κλοπής του αυτοκινήτου του, αλλά και ο Θανάσης Βισκαδουράκης με τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα.

Θύμα κλοπής ο Θανάσης Βισκαδούρας με τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα

Όπως περιέγραψε ο ίδιος το πρωί της Παρασκευής 23/9 στη εκπομπή Super Κατερίνα, ο γνωστός ηθοποιός ενημερωνόταν ηλεκτρονικά μέσω του e-pass για τις διαδρομές που έκανε ο επιτήδειος κλέφτης και συγκεκριμένα έβλεπε το αυτοκίνητό του να κινείται από τα Οινόφυτα και να φτάνει έως και την Αλεξανδρούπολη.

Στις 5 το απόγευμα χθες το αυτοκίνητό του φαίνεται να πέρασε τα διόδια στα Μάλγαρα, στις 4 το πρωί στο Κιλκίς και στις 8 το πρωί σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.

Η αποκάλυψη για τα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο & τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του

Το βράδυ της Πέμπτης 9/6, ο Θανάσης Βισκαδουράκης επισκέφθηκε την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά, και άνοιξε την καρδιά του, παραχωρώντας μία συγκλονιστική και άκρως αποκαλυπτική εξομολόγηση. Ο υπερταλαντούχος και πολύ αγαπητός στο κοινό του ηθοποιός, εξομολογήθηκε τα πάντα για τα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο αλλά και για τον πατέρα του, για τον οποίο έχει μιλήσει και στο παρελθόν...

Για την δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του αναφέρει: «Μου έρχεται αυτή η αυστηρότητα στο πρόσωπό του και μου λέει: «Γιατί ήρθες; Πίσω»! Αυτό δεν θα το ξεχάσω. Ήταν αυστηρός, είχε κανόνες», εξομολογείται ο ηθοποιός.

«Ήθελε να μου ζητήσει συγγνώμη πριν πεθάνει. Του λέω «Μπαμπά, θα πας εκεί θα τα πεις επάνω με τον μεγάλο. Εγώ να ξέρεις ότι σε ευχαριστώ. Μου είπες φύγε, τέλος», αναφέρει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Θανάσης Βισκαδουράκης με την σπάνια αποκάλυψή του - «Ήμουν το πρώτο παιδί που δεν...»

Θανάσης Βισκαδουράκης για την συμμετοχή του στο Survivor 5: «Ήταν τεράστιο το οικονομικό όφελος»

Share