"Ο πατέρας μου είναι..." - Οι αποκαλύψεις του Θανάση Βισκαδουράκη για την σχέση τους

Όλα όσα ανέφερε ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, πρώην παίκτης του Survivor 5 για το οποίο έχει κάνει πολλές δηλώσεις και έχει μιλήσει μέχρι και για θέατρο παραλόγου, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα την σχέση του με τον πατέρα του και τον τρόπο επικοινωνίας τους.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι ο πατέρας του είναι κωφός και ότι τον γνώρισε όταν ενηλικιώθηκε, ενώ χρειάστηκε να μάθει την νοηματική για να μπορούν να έχουν μία ουσιαστική συνομιλία.

Οι αποκαλύψεις του Θανάσης Βισκαδουράκη για τον πατέρα του

«Ο πατέρας μου είναι κωφός και είναι ο ιδρυτής του Σωματείου Κωφών Ελλάδος το 1945. Δηλαδή αν ο πατέρας μου απέτυχε σαν μπαμπάς, δεν ξέρω, πέτυχε να ενώσει αυτούς τους ανθρώπους. Παρόλο που η νέα γενιά δεν υποστηρίζει αυτά που δημιούργησε ο πατέρας μου και είναι πολύ λογικό γιατί η κοινωνία προχωράει και εξελίσσεται», δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε έπειτα: «Τον πατέρα μου τον γνωρίζω σε ηλικία 18 ετών, μετά φεύγω δυο χρόνια φαντάρος, στα 20 έρχομαι κοντά του και με ξαναδιώχνει. Έμαθα δηλαδή τη νοηματική μόνο και μόνο για να μπορώ να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου. Να του χτυπάω το κουδούνι στις 3, να πάω να φάω λίγο φαγητό αν πεινάω και για αυτό μετά μπήκα στα μπουζούκια για να μην τον έχω ανάγκη και να μπορώ να τρώω».

"Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fishy» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (14/11) ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για τη ζωή του, λίγο μετά την σπόντα του για τον Γρηγόρη Πετράκο.

«Μία φορά έχω πάει στο εξωτερικό, έχω πάει στην Αυστρία για να δω την Εθνική Ελλάδος το 2008, με τον Ότο Ρεχάγκελ. Το καλοκαίρι που πήραμε το Euro είχα πάει στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια να πανηγυρίσω. Είχα εισιτήριο στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, ένιωθα πολύ περήφανος για τη χώρα μου, αυτός ο τόπος είναι φιλόξενος είναι ευλογημένος.

Θα ήθελα να έχω ένα σπίτι στη θάλασσα, ήταν το όνειρό μου. Από μικρό παιδί μου άρεσε η θάλασσα, μεγάλωσα στο Δήλεσι. Το χειμερινό ορφανοτροφείο ήταν στη Θήβα και το καλοκαιρινό στο Δήλεσι. Μπήκα μωρό στο ορφανοτροφείο και έφυγα 18 χρονών που πήγα στο στρατό, δραπέτευσα. Όλοι το κάνουν αυτό, απλά φεύγουν, δεν υπογράφουν κάποιο χαρτί.

Πριν χρόνια σε μία παράσταση, ήμουν πολύ συγκινημένος, και όταν τελείωσε η παράσταση, μου λένε οι ταξιθέτριες ότι θέλει να με γνωρίσει ένας κύριος. Δεν τον γνώρισα στην αρχή αλλά μου είπε ότι θα με γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Αμέσως κατάλαβα ποιος είναι, κοκαλώσαμε και οι δύο, δεν πίστευα ότι θα τον ξαναέβλεπα υπό αυτές τις συνθήκες. Ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησα να δραπετεύσει από το ορφανοτροφείο».