''Aφήνω ένα παραθυράκι ότι μπορεί να...'' - Η ''μπηχτή'' της Μαρίας Μπακοδήμου μετά τις εξελίξεις με τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό»

Υπονόησε ότι είναι στημένοι οι καυγάδες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Aφήνω ένα παραθυράκι ότι μπορεί να...'' - Η ''μπηχτή'' της Μαρίας Μπακοδήμου μετά τις εξελίξεις με τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό»

Μια σύγχυση έχει ξεσπάσει τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, μετά την απουσία της Δούκισσας Νομικού από το πλατό του Πρωινού, την Παρασκευή 23/9. Οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από την εκπομπή, όχι όμως και από τον Ant1. Πολλά σενάρια έχουν δοθεί και σήμερα 24/9 η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της «Γεια σου», υπονόησε ότι αυτές οι προστριβές πιθανά είναι φτιαχτές δίνοντας και ένα πρόσφατο παράδειγμα.

Εμείς πάντως στο youweekly.gr σας έχουμε δώσει το παρασκήνιο γύρω από την φημολογούμενη αποχώρηση της Δούκισσας, που αφορά κυρίως την δυσαρέσκειά της γύρω από το ρόλο και την παρουσία που έχει στην εκπομπή. Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι η σημερινή και η αυριανή μέρα θα είναι καθοριστικές γύρω από την παραμονή ή όχι της Δούκισσας στο Πρωινό.

Οι μπηχτές της Μαρίας Μπακοδήμου γύρω από τους καυγάδες στο Πρωινό

Είπε λοιπόν η παρουσιάστρια στην εκπομπή της σχολιάζοντας τα γεγονότα:

«Εγώ αφήνω ένα παραθυράκι ότι μπορεί να εμφανιστεί τη Δευτέρα και όλο αυτό να είναι ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό όπως τσακώθηκε η Σταματίνα με την Καινούργιου και όλως τυχαίως τα βρήκαν τη μέρα που έκανε πρεμιέρα η Φαίη… Πάντα πιάνουν αυτά», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Τα προφητικά λόγια της Λίτσας Πατέρα στο Πρωινό πριν τα γεγονότα με τη Νομικού

Την Πέμπτη 22/9 στις ημερήσιες προβλέψεις της η Λίτσα Πατέρα ανέφερε πως το ζώδιο της παρουσιάστριας θα χρειαστεί να πάρει μια σοβαρή απόφαση γύρω από το αν θα πρέπει να μείνει ή να αποχωρήσει από μια κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η Νομικού παρακολουθούσε με μεγάλη συγκέντρωση μην μπορώντας να κρύψει τον προβληματισμό της.

Είπε αναλυτικά η γνωστή αστρολόγος:

«Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 (η Δούκισσα Νομικού είναι γεννημένη στις 7/11), το νιώθετε σήμερα ότι διλήμματα τα οποία θα πρέπει να προσέξετε αυτό τον καιρό. Να φύγω, να μείνω, να κάτσω… Ένα τέτοιο πράγμα. Ο Σκορπιός επειδή έχει μια ιδιαίτερη δύναμη μέσα του μπορεί να αντέξει πολλά. Περιμένετε λοιπόν, τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Φίλοι θα σας βοηθούν ενώ ένα θέμα οικονομικό, κληρονομικό, φορολογικό θα μπορούσε να είναι σημαντικό για εσάς. Των πρώτων ημερών και των τελευταίων θα μπορούσα να πω ότι είστε σε μια πολύ καλή φάση ενώ του μεσαίου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε».

Η παρουσιάστρια δεν πήρα τα μάτια της από τη Λίτσα Πατέρα και φάνηκε εμφανώς προβληματισμένη. Ήταν άραγε μια τυχαία αναφορά, η η Νομικού ταυτίστηκε, λόγω της κατάστασης στην εκπομπή;