''Mου φάνηκε λίγο σκληρό...'' - Οι αποκαλύψεις της πρωταγωνίστριας του «Γλυκάνισου» Έλενας Πιερίδου για τον χωρισμό με τον Γιώργο Αμούτζα

Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Mου φάνηκε λίγο σκληρό...'' - Οι αποκαλύψεις της πρωταγωνίστριας του «Γλυκάνισου» Έλενας Πιερίδου για τον χωρισμό με τον Γιώργο Αμούτζα

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, αφού έχει καθηλώσει το κοινό μέσα από το ρόλο της Ραζάν στην αγαπημένη σειρά «Γλυκάνισος» .Ο λόγος για την Έλενα Πιερίδου που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο πλατό του «Γεια σου», με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπακοδήμου. Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον χωρισμό της με το συνάδελφό της Γιώργο Αμούτζα, καθώς και για τις σχέσεις που διατηρούν έως και σήμερα.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για ένα χρόνο και η σχέση έδειχνε να πηγαίνει πολύ καλά, για αυτό και πολλοί αιφνιδιάστηκαν με την είδηση του χωρισμού τους. Οι φήμες πάντως λένε ότι ο χωρισμός δεν ήταν κοινής συναινέσης, αφού ανάμεσά τους φαίνεται να μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο γένους θηλυκού.

Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Έλενας Πιερίδου με τον Αμούτζα

Είπε λοιπόν επί του θέματος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ:

«Μου φάνηκε λίγο σκληρό που εισέβαλλε η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι προσπαθούσα κιόλας να το δείξω όλο αυτό, απλά έγινε. Τυχαίνει δηλαδή να είμαστε σε αυτό τον χώρο. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν γερές βάσεις και γερά θεμέλια σε μια σχέση, όμως, η δημοσιότητα δεν είναι αρκετά σοβαρό για να δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα».

Και συνέχισε:

«Ισχύει ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μετά τον χωρισμό. Είμαστε πολύ καλά. Περάσαμε σχεδόν δυο χρόνια μαζί οπότε μας δένουν πολλά πράγματα και είμαστε δυο ενήλικες. Δηλαδή για κάποιο λόγο δεν είμαστε πια μαζί, όποιος λόγος κι αν είναι αυτός. Δεν υπάρχει λόγο να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί» συμπλήρωσε η Έλενα Πιερίδου.

Όσα είχε πει στο παρελθόν για το χωρισμό τους και για τη δημιουργία οικογένειας

Η Έλενα Πιερίδου είχε παραχωρήσει πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Real L!fe και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα, αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τον ηθοποιό, εξήγησε πως ό,τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσά τους αφορά μόνο εκείνους, ωστόσο πάντα θα υπάρχει στη ζωή της. Σχετικά με την απόκτηση παιδιών και τον γάμο, ανέφερε πως θα ήθελε ένα παιδάκι στη ζωή της, αλλά όλα αυτά έχουν σχέση με το ποιον θα έχει δίπλα της.

Εκτός από την επαγγελματική είναι σημαντική κι η προσωπική ζωή. Έχει γίνει γνωστός ο χωρισμός σου από τον συνάδερφό σου, Γιώργο Αμούτζα…

Ο Γιώργος υπήρχε στη ζωή μου και συνεχίζει να υπάρχει. Αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η σχέση μας αφορά πιο πολύ εμάς τους δύο.

Έλενα Πιερίδου - Γιώργος Αμούτζας

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά σου;

Αυτό είναι κάτι που σου το βγάζει ο άνθρωπος. Οικογένεια μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που βρεθήκατε μαζί. Οικογένεια μπορεί να είναι οι φίλοι που επέλεξες. Το τι γεμίζει τον καθένα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό. Εγώ πηγαίνω λίγο με τη ζωή. Δεν κάνω σχέδια. Ωστόσο, θα ήθελα ιδανικά να κάνω ένα παιδάκι.