Κυκλοφορεί παντού: Σάλος με το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη - Τον δείχνει από τα νεύρα του να πετάει...

Φανερά εκνευρισμένος κατά την διάρκεια του αγώνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κυκλοφορεί παντού: Σάλος με το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη - Τον δείχνει από τα νεύρα του να πετάει...

Προπονητής της ομάδας του Περιστερίου είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μπορεί να έχει βάλει εδώ και μήνες τέλος στην καριέρα του ως παίκτης, ωστόσο συνεχίζει και βρίσκεται ενεργά στον μπασκετικό χώρο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού 24/9 φιλικού της ομάδας του με τη Χάποελ Χολόν, ο Βασίλης Σπανούλης λίγο πριν το τέλος του αγώνα πήρε τάιμ άουτ και δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του, με τον ίδιο μάλιστα να... ξεσπά στο πινακάκι του.

Αυτό που τον έκανε έξω φρενών, συγκεκριμένα, ήταν η κακή αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Περιστερίου με τη Χάποελ Χολόν. Μάλιστα, η συμπεριφορά του αυτή εξέπληξε όπως φάνηκε και τον Βασίλη Σκουντή που περιέγραφε τον αγώνα.

Η στιγμή που ο Βασίλης Σπανούλης πετάει το πινακάκι του στο παρκέ σε τάιμ άουτ

Ωστόσο, ο ίδιος πριν λίγο καιρό ξεσάλωνε στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου με την Ολυμπία Χοψονίδου και την παρέα τους

Στην Μύκονο βρέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης με την σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου και την παρέα τους. Όλοι μαζί λοιπόν, διασκέδασαν στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos και δημοσίευσαν σχετικές αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram.

Η Ολυμπία, έδειχνε άκρως εντυπωσιακή μέσα στο μίνι σατέν φόρεμα της, το οποίο συνδύασε με λαμπερές γόβες. Μπορεί το πρώην μοντέλο να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο, έχει εντυπωσιακό σώμα - δείτε την με μαγιό.

Μαζί με την Ολυμπία στην Μύκονο, ήταν και η αδερφή της Βαλέρια Χοψονίδου. Οι δυο αδερφές το έριξαν στο χορό, ενώ χόρευαν με τα παπούτσια τους μέσα στη θάλασσα.

Ξεσάλωσαν στην συναυλία του Ρέμου, Σπανούλης και Χοψονίδου