Το αποκάλυψε για πρώτη φορά - Η άγνωστη περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Γιάννης Μπέζος

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Παραπολιτικά παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός που ξεκινάει την δική του εκπομπή στο Open αναφέρθηκε στις πρόσφατες απώλειες των συναδέλφων του, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως νόσησε με κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Τις τελευταίες ημέρες τρεις πολύ σπουδαίοι ηθοποιοί, ο Κώστας Καζάκος, η Ειρήνη Παπά και η Μάρθα Καραγιάννη, έφυγαν από κοντά µας. Τι σήµαιναν για εσάς;

Δυστυχώς, ο χρόνος είναι αδυσώπητος και άνθρωποι οι οποίοι άφησαν ένα ισχυρό ίχνος στη δουλειά µας δεν είναι πια κοντά µας. Θα µου πει κάποιος ότι είναι αναµενόµενο, αλλά, όσο αναµενόµενο και να είναι, δεν παύει να είναι και οδυνηρό. Και µάλιστα πρόκειται για τον χαµό ανθρώπων οι οποίοι σφράγισαν µια εποχή µε το έργο τους και όχι µόνο, αλλά και µε τη γενικότερη δράση και παρουσία τους ο καθένας στον τοµέα του. Ο Κώστας Καζάκος άφησε το στίγµα του στο θέατρο πάρα πολύ έντονα, αλλά και στη διδασκαλία. Ηµασταν συνδιδάσκοντες σε µια σχολή και προσπαθούσαµε να «κάνουµε µάθηµα» στα νέα παιδιά που βγαίνουν στο θέατρο.

Ηταν ένας άνθρωπος που πάλεψε πάρα πολύ, µε πάθος, για το θέατρο και την υποκριτική, όπως άλλωστε και η Ειρήνη Παπά, η οποία είχε µεγάλη δραστηριότητα κυρίως στο εξωτερικό και ειδικότερα στον κινηµατογράφο. Και βεβαίως η καλή µου Μάρθα Καραγιάννη, την οποία γνώριζα και ήταν ένας λαµπρός άνθρωπος. ∆εν κυνηγούσε χίµαιρες, ήξερε τι της γινόταν και µαζί µε άλλους της γενιάς της στον χώρο της κωµωδίας σηµατοδοτεί ένα µόνιµο χαµόγελο, το οποίο σιγά σιγά εξαφανίζεται από τα χείλη µας. Θέλω να πιστεύω, επειδή ήταν άνθρωποι που αγαπούσαν τους νεότερους, ότι το χαµόγελο αυτό και το πάθος για την υποκριτική θα τα ξαναβρούµε.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό
NDP

Πώς ήταν το καλοκαίρι σας;

Επειδή έκανα µια περιοδεία µε τις «Θεσµοφοριάζουσες», είδα ότι υπάρχει διάθεση από τον κόσµο να συµµεριστεί τις προσπάθειές µας και αυτό µας πολλαπλασιάζει την ευθύνη, µετά το διάστηµα των απαγορεύσεων της πανδηµίας, να κάνουµε καλύτερα τη δουλειά µας.

Σας φοβίζει µια ενδεχόµενη πανδηµία;

∆εν θέλω να το σκέφτομαι αυτό.

Κολλήσατε κορωνοϊό;

Ναι, αλλά ευτυχώς το πέρασα ανώδυνα.

Το ξέσπασμά του για τα ριάλιτι και τις πλαστικές επεμβάσεις

Είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει για κανέναν. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο, που τα λόγια του μπορεί να ενοχλούν συχνά πολλούς, ωστόσο λέει πάντα αυτό που σκέφτεται χωρίς ναι μεν αλλά. Στη σημερινή συνέντευξή του στο «Happy Day» κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει τόσο τις κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις όσο και τα ριάλιτι για τα οποία δεν μίλησε με καθόλου κολακευτικά λόγια.

Ο ίδιος μίλησε επίσης και για τη νέα του εκπομπή στο Open που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και όλοι ανυπομονούμε να δούμε τον αγαπημένο ηθοποιό και σε ένα νέο ρόλο αυτό του παρουσιαστή, κυρίως δε σε ένα project που όπως φαίνεται είναι κομμένο και ραμμένο πάνω του.

Είπε λοιπόν αναφερόμενος στις πλαστικές επεμβάσεις:

«Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα το κάνει. Μάλλον δεν παίρνει τον εαyτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Και συνέχισε: «Το να βάλεις κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, αυτά είναι αστεία και θα το χαρακτήριζα πορνό».