Όλη η αλήθεια: Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο της Ελεονώρας και του Σπύρου Δημητρίου

Επιβεβαίωσε ή διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν χωριστά;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όλη η αλήθεια: Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε ανοιχτά για το διαζύγιο της Ελεονώρας και του Σπύρου Δημητρίου

Στην κάμερα της εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε το πρωί της Κυριακής 25/9 ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ απάντησε και στις φήμες που θέλουν την κόρη του, Ελεωνόρα, να έχει χωρίσει.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

«Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, είμαι κάθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Τα περιστατικά του θεάτρου που ακούστηκαν είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σε γραφεία και τράπεζες. Στο κίνημα του #MeToo δεν πουλάει η βία, αλλά ποιος την κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες την κάνει».

Για την τραπ μουσική, είπε: «Δεν μπορώ να έχω συμμετοχή σε συναυλία που ξέρω εκ προοιμίου ότι θα είναι και κάποιος που μιλάει για όπλα και ψευτοτσαμπουκά. Είναι φασιστοειδές, δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι. Αν μου έλεγαν έλα στα MAD να πάρεις το πρώτο βραβείο και ήξερα ότι είναι εκεί, δεν θα πήγαινα. Είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι».

Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τις φήμες χωρισμού: «Είναι τρελό να με ρωτούν αν χώρισε ο κόσμος. Κατ’ αρχήν με πλησιάζει κόσμος και με συγχαίρει για το εγγονάκι. Ποιο εγγονάκι; Ότι η κόρη μου χώρισε με το γαμπρό μου και δεν ήταν στα γενέθλιά του. Ήταν στα γενέθλιά του κι εγώ πήγα».

Η απάντηση Δημητρίου - Ζουγανέλη για τις φήμες χωρισμού

«Τις προάλλες ήμασταν με την Μαίρη Παλιαλέξη και τρώγαμε στην Βραυρώνα στην παραλία και το είδα το ζευγάρι και είχαν ένα ρομαντικό γεύμα οι δυο τους. Τους είδα τους χαιρέτησα και τους είπα πολύ χαίρομαι που σας βλέπω μαζί γιατί άκουσα αυτές τις φήμες κλπ. και μου λένε όχι Δημήτρη κανένα πρόβλημα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Παπανώτας.