Ίδια μάτια και ίδια φρύδια - Ασύλληπτη η ομοιότητα της Σοφίας Χατζηπαντελή με την μητέρα της

Σαν δυο σταγόνες νερό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / sophiahadjipanteli
Instagram / sophiahadjipanteli

Ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί αρκετά την νέα τηλεοπτική σεζόν είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία απολαμβάνουμε στον ρόλο του κριτή στον 5ο κύκλο του GNTM. Τόσο ο εκρηκτικός της χαρακτήρας όσο και τα έντονα και πυκνά της φρύδια είναι οι κύριοι λόγοι που τρεντάρει συνέχεια στο Twitter, όσο παίζονται τα επεισόδια.

Η Σοφία Χατζηπαντελή διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της ενώ πολλές είναι και οι φορές που έχουμε δει να δημοσιεύσει στιγμιότυπα στα οποία πρωταγωνιστές είναι οι γονείς της.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Σοφία Χατζηπαντελή μοιάζει με τη μητέρα της σαν δυο σταγόνες νερό, μιας αι τόσο τα μάτια όσο και τα φρύδια είναι σχεδόν ολόιδια.

Οι φωτογραφίες της Σοφίας Χατζηπαντελή με την μητέρα της

Οι φωτογραφίες της Σοφίας Χατζηπαντελή με την μητέρα της  2
Instagram / sophiahadjipanteli

Οι φωτογραφίες της Σοφίας Χατζηπαντελή με την μητέρα της 
Instagram / sophiahadjipanteli

Πώς ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν

Η πρεμιέρα του GNTM 5 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/9 και η Σοφία Χατζηπαντελή εννοείται πως μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο στο twitter την κατέκραξε για όλα. Από τον τρόπο που μιλάει μέχρι τον τρόπο που ανασαίνει (δείτε εδώ τι έγραψαν). Αδίκως; Γούστα είναι αυτά...

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα Ελληνοκύπριο μοντέλο και έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γενιάς της. Στο προφίλ της στο Instagram αναδεικνύει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει στο έπακρο.

Επιπλέον σημαντικά σημεία στη ζωή της αποτελούν οι εμφανίσεις σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Σοφία Χατζηπαντελή

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είπε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Το 26χρονο μοντέλο, λίγο πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν και αγκαλιάσει την τριχοφυΐα ανάμεσα στα μάτια της, έκανε ακόμα πειράματα με το πώς ήθελε να διατηρεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube. Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο μας αποκαλύπτει 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, τη βλέπουμε αρκετά διαφορετική από την σημερινή της εικόνα. Το unibrow δεν υπάρχει και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα.

Δύο χρόνια μετά, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε συνέντευξη στο κανάλι StyleLikeU. Εκεί, οι καλεσμένοι μιλούν για τον εαυτό τους και την εξέλιξή τους, ενώ παράλληλα γδύνονται και ξεβάφονται μπροστά στον φακό, μέχρι να μείνουν με τα εσώρουχά τους, στην πιο αυθεντική και ευάλωτη εκδοχή τους.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει αν με νοιάζουν τα βλέμματα. Φυσικά με νοιάζουν, με κοιτάνε όλη την ώρα. Αλλά με κοιτάζουν όλη μου τη ζωή και όχι για τα φρύδια μου. Με κοίταζαν πάντα για το στιλ μου. Πιστεύουν ότι το κάνω για να τραβήξω την προσοχή. Επίσης πιστεύουν ότι έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Πέρασα μια περίοδο που φορούσα γυαλιά ηλίου κάθε μέρα για να κρύψω τα φρύδια μου. Έσκυβα το κεφάλι γιατί ήμουν τόσο ανασφαλής. Την ίδια μέρα, όταν ήμουν στο σπίτι μου, κοιταζόμουν στον καθρέφτη, το έβλεπα και έλεγα “μου αρέσει πολύ, είναι πολύ κουλ”. Μόλις έβγαινα έξω στον κόσμο, ήταν όλο λάθος. Μου φαινόταν τρελό που άλλαζα έτσι γνώμη και αγαπούσα και μετά μισούσα τον εαυτό μου εξαιτίας όλων των άλλων.»