Λαμπερή πρεμιέρα για το GNTM 5 - Τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά στο ριάλιτι του STAR

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λαμπερή πρεμιέρα για το GNTM 5 - Τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά στο ριάλιτι του STAR

Είναι γεγονός, λίγα λεπτά νωρίτερα το GNTM 5 έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Το δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς δέκτες πιο ανανεωμένο από ποτέ μιας και στην κριτική επιτροπή πέρα από την Βίκυ Καγιά, είναι επίσης ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας αλλά και η Σοφία Χατζηπαντελή ως guest.

Την εμφάνισή της έκανε και η Έλενα Γαλύφα ως hostess των υποψήφιων η οποία ένιωσε πιο άνετα να μιλά στα αγγλικά από ό,τι φαίνεται για να συστηθεί. Μάλλον θα είναι και η πρώτη αφορμή για τους περισσότερους στο Twitter μιας και δεν τους ξεφεύγει τίποτα. (δείτε εδώ την πρώτη παίκτρια που έιναι ήδη μέσα στο σπίτι)

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα του GNTM 5

«Πριν πέντε χρόνια όταν ξεκινούσε το GNTM, δεν πίστευα ότι η μόδα και το μόντελινγκ θα ενδιέφερε τόσο πολύ τον κόσμο. Σήμερα πλέον, μετά από εκατοντάδες φωτογραφήσεις και χιλιόμετρα πασαρέλας, ο στόχος μας στο GNTM είναι ο ίδιος. Να σας ιντριγκάρουμε και να προκαλούμε το ενδιαφέρον σας με τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία μας».

Οι φήμες που κυκλοφορούν για την πρώτη παίκτρια που φεύγει από τη βίλα

Η έναρξη του νέου κύκλου του GNTM εντός λίγων εβδομάδων είναι γεγονός και οι τηλεθεατές αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποια θα είναι η τελική εικοσάδα που θα καταφέρει να μπει στη βίλα του διαγωνισμού. Ωστόσο εξίσου ενδιαφέρον θα έχει και η διαδικασία των auditions. Στο μεταξύ κυκλοφόρησαν τα spoilers για την πρώτη διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το παιχνίδι με την αποχώρηση να είναι οικiοθελής.

To τρέιλερ είναι στον αέρα, ενώ οι κριτές του παιχνιδιού απολαμβάνουν τις τελευταίες στιγμές ελευθερίας πριν από την επιστροφή στα τηλεοπτικά στούντιο και στα λαιβ. Η σημερινή μέρα ωστόσο ήταν δύσκολη για τη Σοφία Χατζηπαντελή που πενθεί για τη γιαγιά της, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο, με την ίδια να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Στο νέο κύκλο λοιπόν όπως μας έχουν μαρτυρήσει και οι κριτές η βεντάλια του diversity ανοίγει ακόμα περισσότερο για αυτό και θα δούμε κορίτσια κάθε ηλικίας και στυλ.

Οι τυχερές έχουν ήδη επιλεγεί αφού τα γυρίσματα έχουν αρχίσει από το καλοκαίρι και μάλιστα έχουν γίνει και αρκετές αποχωρήσεις. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η πρώτη αποχώρηση του GNTM 5 έγινε με «επεισοδιακό» τρόπο αφού το μοντέλο που θα δούμε να ανοίγει την πόρτα και να αποχωρεί από τη βίλα θα το κάνει με την θέλησή της και όχι μετά από επιλογή των των κριτών. Θα δούμε, δηλαδή από τις αρχές ένα σκηνικό έντασης.

Μάλιστα φημολογείται πως το μοντέλο αυτό θα είναι μία από τις πιο μεγάλες σε ηλικία αφού η διαφοροποίηση στον φετινό κύκλο είναι ότι έχει ανέβει κατά πολύ το ηλικιακό όριο.

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: gntmgr instagram