''Ακόμα μου λείπει...'' - Άκρως συγκινητική η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM για την απώλεια της γιαγιάς της

Έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ακόμα μου λείπει...'' - Άκρως συγκινητική η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή του GNTM για την απώλεια της γιαγιάς της

Η νέα κριτής του GNTM, Σοφία Χατζηπαντελή είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους κυρίως λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής της. Και ενώ συνήθως μας έχει συνηθίσει στις φωτογραφίες της με μαγιό, εσώρουχα ή κάποια δήλωσή της που συζητιέται, σήμερα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τη συνονόματη γιαγιά της που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο.

Η Χατζηπαντελή έχει δεχτεί μεγάλη κριτική παρά τη σταδιοδρομία της στο χώρο της μόδας, κατά βάση για την τριχοφυία στα φρύδια της, αλλά και για το ντύσιμό της, που από πολλούς θεωρούνται υπερβολικά και έχει ειπωθεί ότι το κάνει για να προκαλεί. Παρά το γεγονός ότι συνήθως δεν απαντάει σε τέτοια σχόλια πριν από λίγο καιρό ένιωσε την ανάγκη να βάλει τους επικριτές της στη θέση τους, υπενθυμίζοντάς τους όσα έχει καταφέρει στη ζωή της.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για το θάνατο της γιαγιάς της

Σαν χθες, η γιαγιά της που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και έναν χρόνο θα είχε τα γενέθλιά της. Όπως αποκαλύπτεται μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο instagram το δέσιμο με την γιαγιά της από την οποία έχει πάρει και το όνομά της ήταν τεράστιο. Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια που θα γιόρταζε η γιαγιά της αν ήταν στη ζωή, η Σοφία Χατζηπαντελή δημοσίευσε μια σειρά από κοινά τους στιγμιότυπα και έγραψε:

«Χρόνια πολλά στον μικρό μου άγγελο που βρίσκεται στον ουρανό. Ένας χρόνος χωρίς τη γιαγιά μου Σοφία και ακόμα μου λείπει».

Η Σοφία Χατζηπαντελή με τη συνονόματη γιαγιά της

Η Σοφιά Χατζηπαντελή κρατάει το χέρι της γιαγιάς της

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: Instagram SofiaHadjipanteli

Πρόσφατα μας αποκάλυψε και τον αδερφό της

Όλα είναι έτοιμα για το GNTM 5 και οι συντελεστές του κοιτάνε να πάρουν κάποιες ανάσες προτού μπουν σε φουλ ρυθμούς γυρισμάτων. Έτσι και η Σοφία Χατζηπαντελή, η κριτής που έχει συζητηθεί όσο κανένας άλλος, πήρε τον αδερφό της που ελάχιστες φορές έχουμε δει και ταξίδεψαν στη Σαντορίνη προκειμένου να ξεδώσουν.

Άλλωστε έχει ολοκληρωθεί ήδη ένας σημαντικός όγκος γυρισμάτων, επομένως υπάρχει και το περιθώριο για λίγη ξεκούραση. Το τρέιλερ του 5ου κύκλου κυκλοφόρησε και μας υπόσχεται επεισόδια απείρου κάλους και φωτογραφήσεις και πασαρέλες υψηλής αισθητικής όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη έφτιαξε τα κοτσιδάκια της και έφυγε για αεροδρόμιο μαζί με τον αδερφό της. Τι λέτε μοιάζουν;

Η Σοφία Χατζηπαντελή με κοτσιδάκια στο αεροδρόμιο

Τα αδέρφια Χατζηπαντελή ετοιμάζονται για ταξίδι στη Σαντορίνη

Ο αδερφός της Σοφίας Χατζηπαντελή σε εξοδό τους