Εξελίξεις με το κλεμμένο αυτοκίνητο του Θανάση Βισκαδουράκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Με μια άσχημη περιπέτεια ήρθε αντιμέτωπος πριν μερικές μέρες ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος φεύγοντας από το σπίτι του για την πρόβα στην οποία βρισκόταν για την παράσταση “Μπακαλόγατος” στην οποία θα συμμετέχει, διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητό του έλειπε.

Εξελίξεις με το κλεμμένο αυτοκίνητο του Θανάση Βισκαδουράκη

Ο ίδιος απευθύνθηκε αμέσως στην ελληνική αστυνομία και τελικά, το αυτοκίνητο του βρέθηκε κάτι που έκανε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου 24/9 η σύζυγός του, Κατερίνα, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η χαρά μας είναι μεγάλη. Βρέθηκε το αυτοκίνητό μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας για το ενδιαφέρον. Είναι συγκινητικό να δέχεσαι τόση συμπαράσταση και αγάπη από κόσμο που δε γνωρίζεις. Ευχαριστούμε πολύ την ελληνική αστυνομία για το δύσκολο έργο της. Όσο κι αν δεν φαίνεται εκείνοι δουλεύουν και μας προστατεύουν αθόρυβα. Τέλος εκφράζουμε τη συμπόνοια μας και την αγάπη μας σε όλους όσοι περνάνε το ίδιο θρίλερ που περάσαμε και εμείς τις τελευταίες ημέρες» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Θανάση Βισκαδουράκη.

Εξελίξεις με το κλεμμένο αυτοκίνητο του Θανάση Βισκαδουράκη

Η περιγραφή του για την κλοπή του αυτοκινήτου του

Δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός στο T- Live:

«Πάει για Βουλγαρία το αμάξι. Είναι απίστευτο. Η ζωή σε κάνει και γελάς μέσα από δύσκολες καταστάσεις αλλά έγινε. Δεν το πίστευα. Το άκουγα από φίλους αλλά ήταν διακαής πόθος να μη γίνει σε μένα. Έλα όμως που συμβαίνει και σε εμάς, και σε εμένα και στον γείτονα. Το συναίσθημα είναι πολύ τραγικό, μου κόπηκαν τα πόδια.

Είναι η πρώτη φορά που το άφησα εδώ. Πήγα στην πρόβα για τον Μπακαλόγατο, κατέβηκα κάτω στις 16:30 και βλέπω ότι λείπει το αυτοκίνητο. Νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο, πήγα να το διασκεδάσω λίγο. Λέω δεν μπορεί να έχει χαθεί τόσο μεγάλο αμάξι» περιέγραψε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο ηθοποιός έδειξε την λίστα με τα διόδια από τα οποία ο δράστης πέρασε με το αμάξι του.