''Άλλαξα κανάλι'' - Η φαρμακερή ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν ερωτήθηκε για τις εξελίξεις στο «Πρωινό»

Δεν το είχε και σε μεγάλη εκτίμηση το δίδυμο Λιάγκα - Νομικού ο γνωστός παρουσιαστής...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Άλλαξα κανάλι'' - Η φαρμακερή ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν ερωτήθηκε για τις εξελίξεις στο «Πρωινό»

Καλεσμένος στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα 25/9 ο Ανδρέας Μικρούτσικος που μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και τις αλλαγές στο Πρωινό, μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. Ο έμπειρος παρουσιαστής γνωστός για την ευθύτητά του δεν χαρίστηκε στα λόγια του και σχολίασε αρνητικά αυτό το δίδυμο που πλέον πήρε χωριστούς δρόμους.

Υπενθυμίζεται για όσους δεν έχουν παρακολουθήσεις τις τελευταίες εξελίξεις ότι η Δούκισσα Νομικού μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με το κανάλι αποχωρεί τελικά από την εκπομπή, αφού όπως λέγεται δεν έβρισκε χώρο σε ένα project που έβαζε τόσο ψηλά την ενημέρωση και όχι άλλα πιο ανάλαφρα θέματα, στα οποία και η ίδια θα μπορούσε να έχει συνεισφέρει περισσότερο.

Οι φαρμακερές ατάκες του Ανδρέα Μικρούτσικου για το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα και Νομικού

Σχολίασε λοιπόν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου:

«Υπάρχουν ταλέντα αλλά είναι και κάποιοι που πάνε να σβήσουν και να αμαυρώσουν την έννοια της παρουσίασης. Γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση; Ένα τόσο όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι είμαι ο πρώτος που την έβγαλα, ούσα μικρή. Ήμουν φίλος κι έβγαινε στην εκπομπή μου ο Νίκος Νομικός» ανέφερε αρχικά.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει αυτήν τη θέση σε αυτόν το δύσκολο ανταγωνισμό, το πρωινό. Είδα λίγο σε μία συνέντευξη για να έχω άποψη. Έμπαινε ο Λιάγκας και χτυπούσε το χταπόδι κι έκανε η Δούκισσα μια ερώτηση και διαλυόταν το σύμπαν. Άλλαξα κανάλι» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Tα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικο για Λιάγκα και Νομικού

Τα λεγόμενα του Λιάγκα που επιβεβαιώνουν το σκεπτικό της Δούκισσας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την είδηση ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί εν τέλει από το «Πρωινό», μετά από πολλές συζητήσεις με τους ανθρώπους του καναλιού. Στη σημερινή εκπομπή του «Γεια σου» η Μαρία Μπακοδήμου είπε ότι έχει αποκλειστική πληροφορία γύρω από κάποια λόγια του Γιώργου Λιάγκα, που αν ισχύουν δικαιολογούν εν μέρει τις σκέψεις της Δούκισσας γύρω από την αποχώρησή της.

Είπε λοιπόν στην εκπομπή της γύρω από το τηλεοπτικό διαζύγιο του Λιάγκα και της Νομικού:

«Εγώ αυτό που ξέρω από εσωτερική πληροφόρηση και ρεπορτάζ που έκανα είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι “δεν χρειαζόμαστε άλλη υποστήριξη, είμαστε μια δημοσιογραφική εκπομπή που μπορούμε να βγάζουμε πολύ ωραία τα θέματα”.

Σημασία έχει ότι ήταν μια μπόμπα στην αρχή της σεζόν. Ας τα βρουν μεταξύ τους, δεν θέλω να εκφέρω άποψη».