''Καλύτερα μόνη της η Φαίη'' - Η κριτική του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά τις ανακατατάξεις στο «Πρωινό» με Δούκισσα Νομικού και Γιώργο Λιάγκα

Όπως φαίνεται η Φάιη Σκορδά κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Καλύτερα μόνη της η Φαίη'' - Η κριτική του Γιώργου Ασημακόπουλου μετά τις ανακατατάξεις στο «Πρωινό» με Δούκισσα Νομικού και Γιώργο Λιάγκα

Όπως φαίνεται και από τις εξελίξεις σοφή ήταν η απόφαση της Φαίης Σκορδά να ακολουθήσει σόλο καριέρα τη φετινή σεζόν, ειδικότερα μετά τις νέες εξελίξεις με την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό». Η αγαπημένη παρουσιάστρια που πλέον βλέπουμε στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ, φαίνεται να κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις, λόγω του χαρακτήρα και της σταθερότητάς της και ο ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος σε δηλώσεις του στο Open Weekend την αποθέωσε.

Υπενθυμίζεται ότι αν και δεν έχει βγει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το Πρωινό καθώς αισθανόταν ότι δεν έχει ρόλο σε μια εκπομπή που βάζει τόσο ψηλά στην ιεράρχηση την ενημέρωση. Μάλιστα πολλές είναι οι συζητήσεις για την αντικαταστάτρια της με τη διευθύντρια του περιοδικού you Τζώρτζια Συρίχα να δίνει την επικρατέστερη.

Τα κολακευτικά λόγια του Ασημακόπουλου για την τηλεοπτική παρουσία της Σκορδά

Είπε λοιπόν στην κάμερα του Open Weekend ο πρώην παίκτης του Survivor:

Tην Φαίη την είδα φέτος πάρα πολύ λαμπερή! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Φαίη! Μ’ αρέσει που είναι μόνη της, μ’ αρέσει που έχει πάλι την τσαχπινιά της. Την βλέπω πιο λαμπερή, μ’ αρέσει το στούντιο. Δηλαδή θέλω να πάω και καλεσμένος εκεί… Δεν ξέρω… Είχαμε μιλήσει μέσω Instagram και της λέω «αγάπη, καλύτερα»! Μόνη της, ωραία, ωραίο το πάνελ, φρέσκια».

«Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα, απλά θα προτιμούσα να πάω στη Φαίη και να την αγκαλιάσω. Την λατρεύω, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, μου έχει φερθεί πάρα πολύ σωστά και δεν έχω κανένα παράπονο».

«Με την Μπέσσυ Αργυράκη που είχε ακουστεί ότι δεν με ήθελε ή με ακύρωσε από το J2US δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Την αγαπώ, την λατρεύω, την ξέρω 12 χρόνια και είναι πελάτισσα μου. Είχαμε μιλήσει για το J2US αλλά οι τελικές υπογραφές δεν είχαν μπει» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ποιος βγήκε πρώτος αυτή την εβδομάδα στην τηλεθέαση;

Κακά μαντάτα ξημέρωσαν το πρωί της Πέμπτης 22/9 για την Φαίη Σκορδά που μέχρι πρότινος είχε κάθε λόγο να χαίρεται και να χαμογελά. Φαίνεται πως οι δυσκολίες της σεζόν άρχισαν από νωρίς.

Μπορεί την πρώτη εβδομάδα στον αέρα του ΣΚΑΙ να έκανε μεγάλη αίσθηση και να κατάφερε να περάσει σε ποσοστά τηλεθέασης ακόμα και το Super Κατερίνα που εδώ και δυο χρόνια σκίζει στην πρωινή ζώνη αλλά, η δεύτερη εβδομάδα δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακή, ίσα ίσα, το αντίθετο θα λέγαμε.

Η χθεσινή 21/9 ήταν ακόμη μια ημέρα που η Φαίη βρέθηκε στα μονοψήφια ποσοστά με την μόνη διαφορά πως, την πέρασε μέχρι και το Breakfast at Star που συνήθως κυμαίνεται σε πολύ πολύ χαμηλά μονοψήφια (δείτε εδώ τι φταίει).

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα η Σκορδά έφτασε την δεύτερη θέση από το τέλος στην πρωινή ζώνη σημειώνοντας στο δυναμικό κοινό 7,8% (9,1-10,6-8,8-8,4-9,5-7,0-5,3-8,1-9,2-7,6-3,6-4,4).

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 7,8
  • ALPHA: Super Κατερίνα 12,4
  • EΡΤ: Ενημέρωση 10,8
  • MEGA: Πάμε Δανάη 10,2
  • Open: Ποιος είναι Πρωινιάτικα 5,2
  • Star: Breakfast At Star 8,0
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 8,8

Η Σκορδά όπως είχε εκμυστηρευτεί στο Tv-24.gr λίγο μετά την πρεμιέρα της δεν ενδιαφέρεται για τα νούμερα τηλεθέασης. Τα κοιτάει μεν, γιατί είναι εργαλείο της δουλειάς της αλλά με τόσα χρόνια εμπειρίας και πείρας που κουβαλά στην πλάτη της θέλει απλά να ευχαριστήσει το κοινό που είναι πιστό και την παρακολουθεί, σε όποιο ποσοστό κι αν αντιστοιχίζεται αυτό.

Ο ΣΚΑΙ πάλι τι λέει γι' αυτό; Νομίζουμε πως απλά την στηρίζει μέχρι τελικής πτώσης... Ωστόσο, όσον αφορά τις αποχωρήσεις που σας είχαμε γράψει πως θα γίνουν αν συνεχίσει η πτώση.. σίγουρα θα συμβεί (δείτε εδώ ποιος θα φύγει από την εκπομπή).