''Όσοι προσβάλλονται από μία έγκυο που δείχνει την κοιλιά της να...'' - Έβαλε στη θέση τους επικριτές της η Ιωάννα Τούνη

Με αφορμή τα σχόλια που δέχεται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
instagram - jtouni
instagram - jtouni

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς αναμένει να φέρει στη ζωή της το πρώτο της παιδί, ωστόσο δεν λείπουν και τα ευτράπελα. Έτσι με αφορμή κάποια σχόλια που έλαβε για το γεγονός ότι συχνά σε φωτογραφίες δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την νέα της ανάρτηση στο Instagram έβαλε στη θέση τους όσους κρίνουν τις εγκύους.

Η ίδια άλλωστε έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι παρά το γεγονός ότι συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, περνάει μια δύσκολη εγκυμοσύνη που συχνά την κρατάει στο κρεβάτι. Οι haters λοιπόν είναι ένα κομμάτι που θέλει να πετάξει από τη ζωή της, αφού δε θέλει να ταράζεται για τίποτα, μέχρι να γεννήσει τον γιο της σε περίπου τρεις μήνες.

Η απάντηση της Τούνη σε όσους την κρίνουν επειδή δείχνει την κοιλιά της

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα λευκό αποκαλυπτικό φόρεμα, αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Τσουπ! Παντού ξεπετάγεται μια κοιλίτσα. P.S: Όσοι προσβάλλονται/ έχουν πρόβλημα με την εικόνα μιας εγκύου που εμφανίζει την κοιλιά της, στροφή και σε άλλο προφίλ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Τούνη κριτίκαρε όσους την κρίνουν για την κοιλιά της

Η απάντηση σε όσους προτρέχουν με την εγκυμοσύνη της

Η γνωστή influencer θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις ευχές που της δίνουν για το αγοράκι που θα γεννήσει καθώς καθημερινά δέχεται χιλιάδες μηνύματα.

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλοδεχούμενες οι ευχές, δεν το συζητώ αλλά ακούω, “Να σου ζήσει Ιωάννα”. Παιδιά, το έχετε στείλει φαντάρο το παιδί. Σήμερα άκουσα και την πιο κουλή ευχή που μου έχουν δώσει μέχρι τώρα, “Με γεια το μωρό”.

Λοιπόν για να ξέρετε πως εύχεστε σε εγκύους, ούτε εγώ το ήξερα μη νομίζετε, αλλά όταν το μωρό είναι ακόμα μέσα στην κοιλιά λες, “Με το καλό, με έναν πόνο”. Όχι να σου ζήσει, αυτά αργότερα».