Επιδεινώθηκε ξανά η υγεία της - Ποια είναι η κατάσταση της Ιωάννας Τούνη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Άρχισε πάλι τους εμετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς από τις πρώτες κιόλας μέρες έχει συνεχώς αναγούλες και εμετούς, με αποτέλεσμα τους πρώτους μήνες να τους περνά στο σπίτι της ξαπλωμένη.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, η όμορφη Θεσσαλονικιά αποκάλυψε πως είναι πολύ καλύτερα για αυτό και ξεκίνησε και τις πρώτες της δημόσιες εξόδους (όπως για παράδειγμα αυτή στην Κηφισιά - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η ίδια μάλιστα καθημερινά μοιράζεται στιγμές της εγκυμοσύνης της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έτσι, σήμερα 15/9 το πρωί, η Ιωάννα αποκάλυψε πως δυστυχώς επιδεινώθηκε και πάλι η υγεία της.

Επιδεινώθηκε ξανά η υγεία της Ιωάννας Τούνη

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα instastory με μερικές φρυγανιές, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Από χθες νιώθω χάλια και έχω κάνει φουλ εμετούς μέχρι τώρα... Οπότε σήμερα θα κάνω τα ραντεβού μου online & θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω... Τις ημέρες που το στομάχι μου είναι έτσι μπορώ να φάω μόνο φρυγανιές και τίποτα άλλο".

Επιδεινώθηκε ξανά η υγεία της Ιωάννας Τούνη

"Είχα αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο"

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνη της. Η όμορφη Θεσσαλονικιά μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων για τους δύσκολους πρώτους μήνες της κύησής της, κάτι το οποίο έχει μοιραστεί αρκετές φορές μέσα από τα social media.

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη.

Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.