Την κοίταγε όλη η Κηφισιά: Με την κοιλιά στο στόμα η Ιωάννα Τούνη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Για φαγητό με καλή της φίλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την κοίταγε όλη η Κηφισιά: Με την κοιλιά στο στόμα η Ιωάννα Τούνη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ το φύλο του μωρού), με την ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Η όμορφη Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, μιας και η εγκυμοσύνη που διανύει είναι αρκετά δύσκολη, καθώς οι εμετοί και οι ζαλάδες πάνε και έρχονται.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day, όσο περνάει ο καιρός νιώθει όλο και πιο καλά, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει και τις εξόδους της, καθώς τους πρώτους μήνες της κύησής της τους πέρασε στο σπίτι και συγκεκριμένα στο κρεβάτι.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής 11/9, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την απαθανάτισε σε γνωστό μαγαζί της Κηφισιάς μαζί με μια φίλη της, να τρώνε και να πίνουν. Φυσικά, κατάφερε για ακόμη μια φορά να κλέψει όλα τα βλέμματα, καθώς η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη, μιας και φορούσε ένα πολύ κοντό μπλουζάκι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα φαρδύ τζιν και σνίκερς.

Αξιοσημείωτο, δε, είναι ότι η Ιωάννα τις έχει για τα καλά τις λιγούρες της, μιας και είχε παραγγείλει αρκετά πιάτα, τα οποία και τίμησε όλα δεόντως!

Μάλιστα, λίγο αργότερα ήρθε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και έφυγαν όλοι μαζί.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη στην Κηφισιά

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη στην Κηφισιά

φωτογραφίες από την έξοδο της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη στην Κηφισιά

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδο της Ιωάννας Τούνη στην Κηφισιά

Αλεξάνδρου

Πότε παντρεύεται με τον Αλεξάνδρου;

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ήδη έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο με την καλή του, Ιωάννα Τούνη, να του κάνει την πιο ευχάριστη έκπληξη. Η κάμερα του Happy Day, τον εντόπισε την ώρα που επέστρεφε από το στούντιο και την Δευτέρα 5/9 προβλήθηκαν αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Το γνωστό μοντέλο, λοιπόν, αποκάλυψε τι συμβαίνει με την πρώην συνεργάτιδά του στο κανάλι του ALPHA, ενώ μίλησε "ανοιχτά" και για την σύντροφό του και την εγκυμοσύνη της, εξηγώντας πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα και ο γάμος τους, γεγονός που είχαμε εντοπίσει πως θα συνέβαινε πρώτοι.

«Με την Κατερίνα είμαστε και παραμένουμε χρόνια φίλοι. Οπότε ουσιαστικά καταλαβαίνει και καταλαβαίνω πως είναι εβδομαδιαίο. Έχω καινούργιες υποχρεώσεις, οπότε ουσιαστικά έληξε καλά. Ήταν από κοινού η απόφαση», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά. Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή.

Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν».