''Είμαι τόσο δυνατή πέρα από κάθε φαντασία'' - H απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά από τα fake news που την ήθελαν να έχει αυτοκτονήσει

''Δεν έχω λόγια''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με μια νέα ανάρτηση επανήλθε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την όλη ιστορία όπου συγκεκριμένα μέσα μετέδιδαν πως η ίδια έχει αυτοκτονήσει. Οι φήμες την έκαναν έξαλλη, καθώς ταράχτηκε τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, όμως μαζεύει δυνάμεις και προχωράει μπροστά, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει σε όσους την στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Πολύ άσχημη εντύπωση δημιούργησε το γεγονός ότι μία από τις εκπομπές που μετέδιδαν την είδηση ήταν το «Χαμογέλα και Πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου, στο οποίο συμμετέχει και ο καλός της φίλος και γείτονας Δημήτρης Αλεξάνδρου. Για τον ίδιο εμμέσως ξέσπασε σε προηγούμενο story της ,ενώ έκανε και τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή ζητώντας να κατέβει ότι έχει γραφτεί, ενώ τους ενημέρωσε ότι της χάλασαν τη μέρα.

Η νέα ανάρτηση της Αλεξανδράκη μετά την ψεύτικη είδηση της αυτοκτονίας της

Έγραψε λοιπόν στο story της:

«Είστε ότι καλύτερο. Είμαι τόσο δυνατή πέρα από κάθε φαντασία. Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε όλα τα μηνύματα, προσπάθησα στα περισσότερα, το ξέρετε αυτοί που έχουμε μιλήσει. Δεν έχω λόγια. Επιφυλάσσομαι ειλικρινά και θα ανταποδώσω».

Η νέα ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά τις ψεύτικες ειδήσεις της αυτοκτονίας της

Ξέσπασαν στο twitter για Χρηστίδου και Αλεξάνδρου

Όπως είπαμε σε όλη αυτή την ιστορία εντύπωση προκάλεσε η στάση του Δημήτρη Αλεξάνδρου που είναι στο πάνελ του «Χαμογέλα και πάλι». Η ίδια έξαλλη και δικαιολογημένα τηλεφώνησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με την απαίτηση να αλλάξουν την περιγραφή στην εκπομπή και το Twitter ξεσπά για ακόμα μια φορά τόσο για τη στάση της παρουσιάστριας όσο και για την πράξη των υπολοίπων ΜΜΕ που ξεκίνησαν τα fake news..

Και δικαιολογημένα, αφού έφεραν μεγάλη αναστάτωση τόσο στην ίδια την Δήμητρα Αλεξανδράκη όσο και στην οικογένειά της με την πληροφορία να έπρεπε να έχει διασταυρωθεί καλύτερα προτού βγει στον άερα.