«Επιβεβαίωσε το εσύ γιατί εμένα δε με πιστεύουν» - Η επική σπόντα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Ιωάννα Τούνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ως γνωστόν η Ιωάννα Τούνη είναι λάτρης των ταξιδιών, έτσι λοιπόν ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες μέχρι την Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο όπου ήταν μαζί με την παρέα της. Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής (25/9) η γνωστή influencer επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη.

Μεταξύ άλλων, το πρώτο πρόσωπο που είδε ήταν η αγαπημένη φίλη της και γειτόνισσα, Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με fake news όπου την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κάτι που δεν συνλεβη καθώς βγήκε και το διέψευσε.

Έτσι λοιπόν, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Ιωάννα Τούνη όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το κορίτσι ειλικρινά δεν το λυπάστε; Να παρατάει τις διακοπές του, να την αγχώνετε στην κατάστασή της; Να τους κουβαλάτε εδώ και να κάνετε αυτά τα πράγματα;

Ντροπή! Ιωάννα μου είμαι εντάξει, τουλάχιστον επιβεβαίωσε το εσύ γιατί εμένα δε με πιστεύουν. «Αυτή δε τη λυπάστε; Ήρθε και με βρίζει και μου λέει ότι της χάλασα τις διακοπές».

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με την Ιωάννα Τούνη

Εκτός εαυτού η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής 25/9, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της αναφορικά με το ρεπορτάζ που την ήθελε να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την εκπομπή, όταν η ίδια μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλη της στην οποία και εξέφρασε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Η φίλη της ενημέρωσε τις Αρχές, που πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σε άσχημη κατάσταση και αιμόφυρτη και αμέσως μετά τη μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μετά λοιπόν το βίντεο που δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη χαρακτηρίζοντας γελοία τόσο την εκπομπή, όσο και την Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ όσα είπε), δημοσίευσε ένα νέο στο Instagram της, αποκαλύπτοντας πως θα κάνει μήνυση.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες» ήταν τα λόγια της Δήμητρας Αλεξανδράκη.