Ιωάννα Τούνη: Tαξίδι στο Μιλάνο χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Με συνολάκι που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Tαξίδι στο Μιλάνο χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της ωστόσο δεν εγκαταλείπει ποτέ τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και τα ταξίδια της. Παρά το γεγονός ότι περνάει μια δύσκολη εγκυμοσύνη, όπως έχει αποκαλύψει, ένα από τα πράγματα που την ευχαριστούν είναι τα ταξίδια, όπως αυτό που κάνει αυτές τις μέρες με καλούς φίλους, χωρίς ωστόσο τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ο ίδιος χρειάστηκε να μείνει πίσω, αφού έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς φέτος τον βλέπουμε στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι». Δεν παραλείπει όμως να εκφράζει με κάθε τρόπο την ανυπομονησία του για την έλευση του γιου του, όπως έκανε και με πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram.

Το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη στο Μιλάνο στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η γνωστή Influencer βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Μιλάνο με τους φίλους της από την Θεσσαλονίκη, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έμεινε στην Αθήνα εξαιτίας των τηλεοπτικών του υποχρεώσεων στο Mega. Όπως θα δείτε και από το story που ανέβασε φοράει και ένα πολύ στιλάτο συνολάκι που αφήνει ακάλυπτη την κοιλίτσα της που όλο και φουσκώνει.

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στο Μιλάνο χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η έκπληξη που του έκανε στην πρεμιέρα του Χαμογέλα και Πάλι

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε πριν από ένα μήνα η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι το νέο μέλος της παρέας του πάνελ. Έκπληξη λοιπόν, του έκανε on air η αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη για να ευχηθεί τόσο στον ίδιο όσο και σε όλους καλή αρχή.

«Τι κάνει η ωραία παρέα που μου έκλεψε τον άνδρα;» είπε με χιούμορ και συνέχισε «Εύχομαι ολόψυχα να δέσει η ομάδα τέλεια!». Όταν μάλιστα την είδε το Αλεξάνδρου έλαμψαν τα μάτια του, αφού πλέον εκτός από σύντροφος του είναι και μητέρα του παιδιού του.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, ανάμεσα τους και δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Τώρα είμαι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είναι λίγους δύσκολους μήνες στην αρχή μου αλλά τώρα είμαι πολύ καλά» ανέφερε.