«Άνθρωπος μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη

«Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Άνθρωπος μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση» - Η σπάνια αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη

Το πρωί της Δευτέρας (26/9) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να τοποθετηθεί αναφορικά με την συνεργασία του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού όπου "ναυάγησε" έπειτα και από το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε μια δική της εμπειρία καθώς είχε βρεθεί σε μια ανάλογη κατάσταση στο παρελθόν με αποτέλεσμα να επέλθει το τέλος.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

«Εγώ δεν έχω ξαναδεί αποχώρηση, ουσιαστικά διάσπαση μίας ομάδας και ο σταθμός να βγαίνει και να λέει “ναι όντως συμβαίνει αυτό, δεν θα μπορούσε να οδηγηθεί κάπου αυτή η συνεργασία αλλά παραμένει ένα αγαπητό μέλος η Δούκισσα”.

Παρά την απόφαση αυτή που φέρνει ανατροπές και ζαλάδες, η Δούκισσα έχει μία στήριξη σε όλο αυτόΈχει ξαναγίνει όλο αυτό. Έχει ξαναγίνει. Τα κανάλια θέλουν οι εκπομπές να πηγαίνουν καλά και θέλουν να υπάρχει ειρήνη και ομαλότητα. Κι εγώ είχα κάτσει ένα μήνα σε μία εκπομπή στην οποία είχαν φύγει όλοι και είχα μείνει μόνη μου. Είπα φεύγω, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα.

Δεν γίνεται να σου πει ένα κανάλι να κάτσεις όταν βλέπει ότι δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους. Μου έχει συμβεί. Με έχει κοιτάξει άνθρωπος και μου είπε ότι δεν κάνω για τηλεόραση. Δεν είναι δική του δικαιοδοσία να στο πει. Εσένα δεν είναι ο ρόλος σου να μου λες αν εγώ μπορώ».

Τι δήλωνε πριν την συνεργασία της με τον Λιάγκα η Δούκισσα Νομικού

Δούκισσα Νομικού και Γιώργος Λιάγκας: Δυο ονόματα που μας απασχόλησαν πάρα πολύ αυτό το Σαββατοκύριακο και σίγουρα θα παίξουν πολύ κι αυτή την εβδομάδα. Η απόφαση πια έχει παρθεί, η Δούκισσα είναι εκτός του Πρωινού και μάλιστα ο ΑΝΤ1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση (δείτε την εδώ).

Το πρωί της Κυριακής 25/9, προβλήθηκαν στην εκπομπή “Open Weekend” μερικές δηλώσεις που είχε κάνει η Δούκισσα Νομικού λίγες ημέρες πριν στο περιοδικό “Λοιπόν” για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω ότι το βλέμμα και το χαμόγελό μου τα λένε όλα. Η συγκεκριμένη πρόταση ήρθε σε μια στιγμή που δεν περίμενα ούτε είχα σκεφτεί καθόλου μια τηλεοπτική επιστροφή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι σίγουρα η εγγύηση. Είναι ένας έμπειρος παρουσιαστής και ένας πολύ καλός δημοσιογράφος οπότε είναι και για μένα μια ασφάλεια. Νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που είμαι εκεί και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του» είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού, ωστόσο τα πράγματα τελικά είχαν διαφορετική εξέλιξη από ότι περίμενε.